Užití tabletky Escapelle

Anonymní
27.3.12 10:54

Užití tabletky Escapelle

Dobré dopoledne, ve čtvrtek jsem užila tabletku Escapelle.MS bych měla dostat nejspíš 1.4., jsem stále nervózní jestli nemůžu být těhotná i přes užití této tablety.Chtěla jsem se zeptat,jaké máte Vy zkušenosti s užitím Escapelle, zabrala Vám a případné nežádoucí těhotenství se nekonalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.3.12 11:07

Dobrou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 11:09

Zakladatelka
Tak to je fain.Jinak MS se dostavila normál v termínu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 11:11

ano normálně v termínu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 11:17

Děkuji za info.Tak doufám, že to u mě taky proběhne bez komplikací a nerozhodí mi to celý cyklus.Někde jsem četla, že to může trvat i několik měsíců než se to srovná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 11:41

Děkuji:-)Tak vzhledem k tomu, že dvě děti už mám a vím,že teď by jsme si třetí dovolit nemohli, budu ráda, když zázračná tabletka zabere.Navíc to nebyl až tak úplně nechráněný styk, tak snad se šance zvyšuje, prášek jsem užila zhruba po 20 hodinách, což by taky mělo O.K.

• Citovat
  • Upravit
Zuzga
27.3.12 12:47

Skusenost mam dobru, MS v termine, dalsia tiez v termine

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 13:34

Tak to je super, že zatím jenom samé pozitivní zkušenosti:-)

• Citovat
  • Upravit
Ms. Gray
2.5.12 15:31

Dnes jsem byla u doktora pro Escapelle. Okolnost to vyžádala. Je pouze na předpis. V lékárně mi řekli, že volně prodejný postinor stahovaly z prodeje. U doktora jsem platila poplatek za předpis Escapelle 150Kč a v lékárně 467Kč za samotný prášek. Nouze žádá činy. Cyklus to rozhodí, ale za nějakou dobu se to zase samo spraví. Špatně mi není. Jsem spokojena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 16:45

Zakladatelka
Tak já jsem šla původně k doktorce a ta mi řekla, že Escapelle je normálně volně prodejné, bez předpisu a v poho mi ho prodali.Dávala jsem 445 Kč.Mě po tom trochu občas bolelo břicho, ale jinak taky dobrý.MS se mi dostavila asi o 3 dny dříve a druhá potom taky o 3 dny dříve, což mi nepřijde až tak nějak závratně rozhozený cyklus.

• Citovat
  • Upravit
Ms.Gray
3.5.12 01:17

Milá Zakladatelko: snad Vás to oslovení potěší (vypadá, že si na tom, celkem zakládáte). Podle mě jsou přednější aktuální informace, které by další ženy mohly využít ke svému prospěchu. Nevím,jakého lékaře jste navštívila, ani lékárnu. Já jsem neprve šla do lékárny, protože jsem četla na internetu o Postinoru a Escapelle, že jsou volně prodejné. Avšak v lékárně jsem dostala informaci, že Postinor se stahoval z prodeje a silnější Escapelle je již na předpis. Datum: 2.5. 2012. Délku času také každý posuzuje individuálně. Takže to podle mě není relevantní. Protože každému to cyklus ovlivní jinak. S pozdravem, Ms. Gray

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.12 07:24
@Ms.Gray píše:
Milá Zakladatelko: snad Vás to oslovení potěší (vypadá, že si na tom, celkem zakládáte). Podle mě jsou přednější aktuální informace, které by další ženy mohly využít ke svému prospěchu. Nevím,jakého lékaře jste navštívila, ani lékárnu. Já jsem neprve šla do lékárny, protože jsem četla na internetu o Postinoru a Escapelle, že jsou volně prodejné. Avšak v lékárně jsem dostala informaci, že Postinor se stahoval z prodeje a silnější Escapelle je již na předpis. Datum: 2.5. 2012. Délku času také každý posuzuje individuálně. Takže to podle mě není relevantní. Protože každému to cyklus ovlivní jinak. S pozdravem, Ms. Gray

Na oslovení si opravdu nezakládám, jen jsem to tam uvedla kvůli tomu, aby bylo zřejmé, kdo tam ten příspěvek vkládá. :mrgreen:
Lékaře jsem navštívila svého gyn. dr., lékárnu Dr.Max.Určitě souhlasím s tím, že každému to cyklus ovlivní jinak, já jsem pouze napsala svojí zkušenost.Myslela jsem, že v diskusích jde hlavně o to podělit se o svoji zkušenost a názor na danou věc.

• Citovat
  • Upravit
akinomik
6.5.12 23:04

escapele

dobry vecer chtela bych se zeptat den pred mesickama se staa nehoda s mim pritelem koupila sem si prasek jako vy ale mesicky sem jeste nedostala mam zpozdeni dva dny mam si radeji koupit test? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.12 10:20

Já myslím, že na testu by se ještě nic neukázalo, teda pokud by případné oplodnění proběhlo před dvěma dny :mrgreen: Ať Ti to dobře dopadne, držím palce.

• Citovat
  • Upravit
kamiik
20.6.12 05:59

Problém po escapelle

Všechny tímto zdravím. Nečetla jsem si celou tuto diskusi, ale i já mám zkušenost s Escapele a po mé zkušenosti bych takový hnus nikomu nedoporučovala. Samozřejmě, že každé tělo reaguje na takové množství hormonu jinak, ale v mém případě mě to rozhodilo uplně menstruční cyklus tak, že jsem měla menstruaci naposledy 9.2. na konci tohoto měsíce jsem měla nechráněný styk, po kterém jsem si do 12ti hodin vzala tuto tabletku a od té doby nic. Musela jsem jít na vyvolávačku a po 4 dnech jsem menstruaci dostala ale na pouhý jeden den a další měsíc opět nic. Před týdnem jsme byla na druhé vyvolávací injekci a stále čekám. Těhotenský test jsem si dělala za tohoto půl roku celkem třikrát a díky bohu vždy s negativním výsledkem.
Po mé zkušenosti bych si tzv. prášek po jen tak bez předpisu koupit nešla, raději zajít za svým gynekologem. Tímto Vás všechny zdravím a doufám, že naše starosti brzo zmizí :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa