Krvácení v 6. týdnu těhotenství – zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
11.12.25 13:02

Špatné těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se to někomu uz stalo a jestli to dopadlo dobre jsem v 6 tydnu a 3 dny včera sem začala silně krvácet jela sem na pohotovost embryo je v pořádku srdíčko buší jen pani doktorka mi nasla drobnou modrinu pod gestacnim vackem dala mi leky atragestan uz jen krvacim trošku nebo jen spinim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
11.12.25 13:13

Hematom, však ti to doktorka řekla. Stava se to a neznamená to, ze o dite prijdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
11.12.25 13:22

Presne v 6+3 se mi stalo to same. krvaceni teda nebylo nijak silene, ale krvacela jsem. Mimco se udrzelo.ted jsem v 15.tydnu. dodrzuj klidovy rezim a uzivej leky dle lekare. hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 13:32

Krvácela jsem 7× a 7× byla hospitalizována, dcera je náramně šikovná a chytrá, nemělo to na ní vliv a je šťastná, že si život vybojovala

• Citovat
  • Upravit
10
11.12.25 13:53

@Tichošlápek ja se chtela jen poradit stalo se mi to po prve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.25 13:54

@Petra0009 moc dekuji krvacela sem jen včera dneska se ti střídá buď spinim hnědě nebo trošičku krev nic vic ani zadne bolesti stalo se to po prve tak jen mam strach v utery jdu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.12.25 08:29

Krvácela jsem z důvodu hematomu v desátém týdnu těhotenství. Dítě jsem v pořádku donosila a porodila v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.12.25 10:31

@Fett moc dekuju uz nekrvacim nic tak Snad to bude dobry v utery jdu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
12.12.25 12:58

@Nikola705 krvácela jsem od 6tt, začala jsem krvácet hned ráno na Štědrý den, jeden den opravdu hodně a to už jsem říkala, že je konec. Na kontrole vše v pořádku, zjištěn hematom, pak jsem špinila ještě 3 týdny a teď tu kolem běhá 2leťák. Pokud je hematom umístěn pod gestačním váčkem, tak to je ta lepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.25 10:34

@Magda124 ano mam to pod gestacnim vackem pani doktorka napsala do zpravy ze to je drobny hematon 26×11mm uz nekrvacim ani nespinim tak snad to bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty