Špatný pocit ze snů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.12.15 00:11

Špatný pocit ze snů

Prosím anonymně, poslední dobou se mi zdají zvláštní sny, jsem těhotná a nesexujeme a já mám fakt divný sny erotického rázu, z kterých mi pak není celý den dobře a musím na to myslet. Během toho snu i prožiju orgasmus. Ale je to například tak, že jsem v tom snu starší muž a miluji se (nic moc něžnýho) s dívkou, ale v tom snu jsem chlap :think: Myslíte, že to něco může vypovídat o našem podvědomí, nebo sny opravdu nic neznamenají, ono to milování totiž nebylo moc hezké - což já v normálním životě naprosto nesnáším jakékoliv násilí v sexu a tak si říkám buď se mi v půlce těhotenství fakt bouří hormony, nebo to o mě něco vypovídá, ty sny jsou fakt někdy až brutální a já na to pak musím další den myslet. Co když v sobě jen něco potlačuji? Někdy se mi tyto sny zdály i dříve, ale teď je to nějak častěji a já mám čas o sobě přemýšlet. Jak mi ve snu může přijít něco přitažlivého, co se mi v normálním životě hnusí? Není to jen popírání sama sebe?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
10.12.15 00:24

Tehotensky sny, co dodat. Mne se vzdycky zdaly takovy horory, ze sex proti obvyklym preferencim je jeste dobra varianta. Porodis, prejde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
10.12.15 00:27

Zcela bezne, prejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.12.15 21:52

Bud rada ze mas eroticke sny, aj ked su divne.. Je to urcite tehotenstvom… Ja som v 19tt a trapia ma hororove sny a nocne mory a fakt je to niekedy tazke.. Asi pred 3 dnami sa mi snivalo ze mi umrel manzel a to som sa teda prebrala v takej panike ze som sa asi hodinu nevedela upokojit.. takze ja by som tie eroticke brala radsej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat