Špatný spermiogram 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
5.11.19 21:32

Nám se spermiogram zlepšil za 8 týdnů o 50%. Přítel bere Macu, Goji, vitamin E a Gravidplan for men, od každého jednu tabletku ráno a jednu večer. A ze 4 milionu spermii je najednou 8 milionu a lepší pohyblivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 05:30

@Lucianka741 děkuji člověk furt věří. Je to šok. Třeba nám to taky pomůže

• Citovat
  • Upravit
234
6.11.19 15:46
@BrnackaM píše:
Přílišné teplo se na tyto partie obecně nedoporučuje, zabíjí to spermie (ale spíš v dlouhodobém horizontu, ta jedna vana by to neovlivnila celé). Každopádně on někdy i ten sport (když se dělá přehnaně) může škodit. Zdá se to divné, ale je to z podobného důvodu. Varlata se příliš zahřívají, navíc pokud běhá nebo cokoliv, tak si zkrátka furt ten pytlík natřásá a to tomu taky dobře nedělá. Vitamíny to můžou trochu zlepšit, ale je to spíš v řádech jednotek procent. Rozhodně se nestane, že by mu to najednou skočilo o 50 % lepší.

Dovolím si nesouhlasit, nám se za 8 týdnů zlepšil spermiogram přesně o půlku, začínali jsme na 4milionech a teď jich máme už 8 🙂 Takže to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
6.11.19 17:43

Malé upozornění: v tom linku pro muže nejsou preparáty se super - hyper názvy za horentní peníze, ale to, co skutečně pomáhá (a většinou je totéž v tom super-hyper preparátu za trojnásobek :roll: )… zde, snažím se soustředit téma na jedno místo :
 https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 18:11

My už máme vitamíny objednané z internetu myslím že jich je X druhů ale složení je podobné (zinek, selen) akorát je milion názvu tak uvidíme za 3 měsíce kontrola. Holky nevíte kdy (pokud Teda) zaberou? Podařilo se vám otěhotnět některé do kontroly? A ještě prosím jeden dotaz musím si teď oddálit menstruaci a dostala jsem od MUDr tablety norethisteron jestli to píši správně ale když jsem si četla ty vedlejší účinky tak mám strach, užívala jste to některá. Vykaslala bych se na to ale přítel koupil wellnes na prodloužený víkend. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
234
6.11.19 18:22
@Anonymní píše:
My už máme vitamíny objednané z internetu myslím že jich je X druhů ale složení je podobné (zinek, selen) akorát je milion názvu tak uvidíme za 3 měsíce kontrola. Holky nevíte kdy (pokud Teda) zaberou? Podařilo se vám otěhotnět některé do kontroly? A ještě prosím jeden dotaz musím si teď oddálit menstruaci a dostala jsem od MUDr tablety norethisteron jestli to píši správně ale když jsem si četla ty vedlejší účinky tak mám strach, užívala jste to některá. Vykaslala bych se na to ale přítel koupil wellnes na prodloužený víkend. Děkuji za odpověď

Nám se zlepšil spermiogram za 8 týdnu, většinou se zlepšení projeví po těch 2-3 měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.11.19 19:54

No já být Vámi tak se hlavně objednám k nějakému kvalitnímu andrologovi. My jsme se snažily pět let a až po lécích co nám dal pan Dr. Se nejspíš zadařilo. Samozřejmě nevíme jestli to bylo opravdu tím, ale říkám si, že by po pěti letech se vážně stal zázrak? Na ty moc nevěřím :D norethisteron jsem brala..po vysazení jsem dostala 4 den ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micky174
10.11.19 22:17

Ja myslim ze ty vany jsou absolutne nevhodne, jen vlazna sprcha… a jeste kazdy den…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex