Špatný spermiogram + concieve plus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
10.2.22 21:10

Ahoj, určitě se objednejte do CARU, tam vám udělají všechna potřebná vyšetření.
Jinak concieve plus je za mě vyhazování peněz, to bych radši investovala do kvalitních vitaminů.
Vitamíny na morfologii většinou nezabírají bohužel. Partner je bere už rok a půl a v morfologii se nic nezměnilo, ale třeba na pohyb a množství mají velmi dobrý vliv. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.22 21:17
@laragut píše:
Ahoj, určitě se objednejte do CARU, tam vám udělají všechna potřebná vyšetření.
Jinak concieve plus je za mě vyhazování peněz, to bych radši investovala do kvalitních vitaminů.
Vitamíny na morfologii většinou nezabírají bohužel. Partner je bere už rok a půl a v morfologii se nic nezměnilo, ale třeba na pohyb a množství mají velmi dobrý vliv. :)

Děkuji za radu. Takže nás nevyhodí když se ještě nesnazime rok jo? Noo já to s tou morfologii taky slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.22 21:45
@Silvien1 píše:
Děkuji za radu. Takže nás nevyhodí když se ještě nesnazime rok jo? Noo já to s tou morfologii taky slyšela.

Myslím, že pokud jim ukážete výsledky spermiogramu tak nebudou mít problém, nebo prostě řeknete, že se snažíte rok. Nemyslím si, že by byl problém, budete jejich klienti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.2.22 22:13

@Silvien1 ono to dřív nebo později dopadne u většiny z nás, je tam cesta je dlouhá. Ale vše má svůj čas. Jen to chce nevzdávat. A to je třeba pro mě osobně docela oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí