Špatný triple test

• Otevřená skupina

Ahoj holky, najde se tady mezi Vámi zasloužilá mamina nebo maminka, která čeká potomka a je jí víc jak 35 let?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1516
19.2.11 08:11

Špatný triple test

Ahojky je tu někdo kdo má podobný problém jako já jsem v 17tt a mám hodně špatné výsledky triple testu 1z25 jsem úplně na dně už od čtvrtka kdy mi to volali. Na plodovku jsem objednána na středu ale to čekání mě asi zabije :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1867
23.2.11 06:58

Ahoj,
prožívám to samé, jen po 1.trimestriálním screeningu. Ale skóre úplně stejné 1/25. Na genetiku jsem objednáná příští týden, tak jsem se s manželem rozhodli, že se nebudeme trápit,( je to těžké na to nemyslet) Ale stres by mímu ublížil a třeba i zbytečně. Vím jedno, odběr plodovky určitě neodmítnu, nevydržela bych tu nejistotu. Ty se drž, nemusí to nic znamenat u TT je vysoké % falešné pozitivity, tak se neboj a dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
7.3.11 12:06

prožila jsem si to stejné přesně před rokem,je mi 39 let…na plodovku jsem se vykašlala a raději jsem zašla za odborníkem přes srdíčka plodu,kardioložka mi udělala podrobný ultrazvuk mé holčičky - teda jejího srdíčka a řekla mi,že je naprosto zdravé a vadu žádnou nemá…kdyby měla Daw.syndrom - již by to viděla na srdíčku - nějak jinak se vyvíjí…já osobně si myslím,že se o tomto způsobu vyšetření málo mluví…je to nežádoucí a celkem logické z pohledu lékařů a jejich nově a draze zřízených nádherných ordinací,které rostou jako houby po dešti…někdo jim je zaplatit musí a to jsme my - :cry: maminky :cry: jinak se mi narodila krásná zdravá holčička,i když jsem výsledky tripl testu měla špatné a na plodovku mě pěkně uháněli…protože měli podezdření na Dawn.syndrom…no,jsem ráda,že jsem nikam nešla a vyslyšela raději své tělo,kterému jsem věřila více,než lékařům :roll: tak,at Ti to dopadne tak stejně dobře jako mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
17.11.11 00:29
milunka1 píše:
prožila jsem si to stejné přesně před rokem,je mi 39 let…na plodovku jsem se vykašlala a raději jsem zašla za odborníkem přes srdíčka plodu,kardioložka mi udělala podrobný ultrazvuk mé holčičky - teda jejího srdíčka a řekla mi,že je naprosto zdravé a vadu žádnou nemá…kdyby měla Daw.syndrom - již by to viděla na srdíčku - nějak jinak se vyvíjí…já osobně si myslím,že se o tomto způsobu vyšetření málo mluví…je to nežádoucí a celkem logické z pohledu lékařů a jejich nově a draze zřízených nádherných ordinací,které rostou jako houby po dešti…někdo jim je zaplatit musí a to jsme my - :cry: maminky :cry: jinak se mi narodila krásná zdravá holčička,i když jsem výsledky tripl testu měla špatné a na plodovku mě pěkně uháněli…protože měli podezdření na Dawn.syndrom…no,jsem ráda,že jsem nikam nešla a vyslyšela raději své tělo,kterému jsem věřila více,než lékařům :roll: tak,at Ti to dopadne tak stejně dobře jako mě…

Ahoj..já sice výsledky měla dobré ale na plodovku mě doktor hnal také kvůli věku,cukrovky a u partnera byla v předchozím vztahu VVV ..S milou paní doktorkou jsem se na genetice popovídala s tím že mi udělá ultrzvuk a kdyby něco že mě teda píchnou..na 95% je to zdravé mimi zněla její odpověd… A v září se mi narodila zdravá holčička :dance: :dance: Hlavu vzůhru a všechno dobře dopadne!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.3.13 21:25

Ahoj,
mě vyšel taky špatný triple - je tam strašně vysoká falešná pozitivita. Na plodovku jsem nešla. Oba screeningy jsem měla velmi dobré výsledky - to byl i jeden z důvodů odmítnutí plodovky. Pomohl mi také v rozhodování MUDr. Miroslav Břešťák - jeden z našich nejlepších ultrazvukařů - bere i „normální“ lidi bez protekce. Pokud někdo budete v podobném rozhodování určitě doporučuji. V květnu 2012 se nám narodila zdravá a krásná holčička.
Rozhodování je těžké a je určitě na každém, jak se rozhodne. V každém případě doporučuji zkusit konzultaci u ještě jiného doktora, než jen u toho, kdo odběr doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny