Spávala celou noc, teď se budí

236
29.5.13 09:46

Spávala celou noc, teď se budí

Zdravím maminky, moje malá od narození spávala celou noc, teď se budí během noci 3 krát na jídlo, no jo, zvykla jsem si spát a to vstávání mě zmáhá :D Plně kojím, příští týden jí budou 4 měsíce.
Myslíte, že by jí to mlíko přestávalo stačit? Slyšela jsem že někdo dává na noc kaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4784
29.5.13 09:47

@zeleny čaj to bude spurt a nebo možná slabší mlíko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.5.13 09:57

Můj prcek bude mít za týden taky 4. měsíce a stalo se nám něco podobného. Dříve spal tak od 19:30 do 3 do rána a teď se mi budí po dvou až třech hodinách. Také přemýšlím jestli by mu na noc nepomohla nějaká ta kaše. Jestli to je mlíkem že už mu nestačí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.5.13 10:03
@Lucík 25 píše:
@zeleny čaj to bude spurt a nebo možná slabší mlíko :nevim:

Slabší mléko neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
29.5.13 10:13

Já myslím, že je to celkem normální. Dcera taky pár mněsíců vzorně prospala celou noc, pak se to ze dne na den změnilo a tak dvakrát třikrát se na kojení vzbudila. Budí se i teď v 15 m, když už nekojím. Kaše tehdy nepomohla, ani později příkrmy, na slabší mlíko nevěřím, pokud dítě přibírá, tak mu evidentně stačí (a zpomalení přibírání s postupem věku je taky zcela normální). Osobně teda znám dost lidí, kteří kaši na noční buzení zkoušeli, ale moc z nich teda nepomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
29.5.13 10:16

Kaši můžeš vyzkoušet, ale nám teda nepomohla..malá taky spávala skoro celou noc..pak se začala budit častěji a i když jí dávám před spaním kaši stejně nespí líp :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.5.13 10:21

@Lucík 25 co to je slabší mlíko 8o takové nesmysly se jak vidím mezi lidmi pořád drží a zbytečně stresují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.13 10:24

@zeleny čaj přesně to teďka řeším tady https://www.emimino.cz/…rankovani/2/#… :think:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
29.5.13 10:24

@Lucík 25 slabší mlíko je mýtus našich maminek, které automaticky po 14 dnech kojení přecházely na sunar se slovy: mu to moje mlíko nestačí.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
14079
29.5.13 11:01

Slabší mlíko je nesmysl, jak už tu padlo.
Dřív se to říkalo - to proto, že maminky netušily nic o nějakém růstovém spurtu. Hoooodně dětí bylo odstaveno a převedeno na UM buď po příchodu domů (tj. asi 3 týdny) v 6 týdnech nebo 3 měsících. Jaká náhoda :nevim:.

@zeleny čaj - záleží, v jakých intervalech to buzení je. Jestli ti usne večer v šest a ráno vstáváte v devět, tak 3× mezi tím není tak špatný. Jestli je to ale po 2-3 hodinách, tak je to často a viděla bych to na spurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
29.5.13 11:12

NO, tak budí se po hodině až hodině a půl, dám jí prso, chvíli pije a usne, ale vytuhnu i já, takže třeba 2 hodiny spí u mě, přendám jí do postýlky a hotovo, za chvíli řve zase. Dudlíka zásadně odmítá. Já doufám, že je to jen nějké období a za pár dnů se to srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.13 11:16

@zeleny čaj může to být tím, že prostě jen chce být s tebou, cítit Tě, pokud u Tebe spív klidu a po přendání do postýlky pláče..

• Citovat
  • Upravit
236
29.5.13 11:29

@Lizzi a to vyřešit jak? posílat tatínka? toho nevzbudím ani já, natož pláč malé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.5.13 11:30

@zeleny čaj některé maminky spí s dětmi v posteli, u nás by to třeba nešlo máme mini postel 140×200.. náš se taky začal budit častěji, ale pije hodně, takže u nás je to hladem..

• Citovat
  • Upravit
1696
29.5.13 11:34

Kolem 4 měsíce je to prý normální (i oba synové se mi víc budili). Prý se v té době mění spánkové cykly, spánek se víc začíná podobat dospělému. Z vlastní zkušenosti to trvalo asi 14 dní, max měsíc, pak zas začli spát jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí