Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosimvas dostala jsem přívěšek z gatu, ráda bych se zeptala zda s tím má někdo zkušenost a zda to rezne. Já mám za to že ano ale švagrová mi rika uplne něco jiného. Chci se ujistit protoze opravdu nekde mi ty šperky zrezli a někde ne, třeba například z z new yorku mi něco zrezlo a něco ne.
(nevěděla jsem jakou kategorii dat tak jsem dala tuhle)
Myslím, že se to nedá říct tak obecně. Určitě nemají všechny šperky z gatu stejne složení. Taky záleží na tom, jak agresivní máš pot a jak je budeš skladovat. Dlouhou životnost bych nečekala.
Mám pár těchto krámů z gatu, z Pepca nebo nevím ani odkud, něco vydrží, něco ne. Já to beru jako jednorázovku, kupuju si to když jdu někam na večírek nebo tak. A pak když něco vytáhnu po nějaký době, tak něco je ok a něco na vyhození. To se nedá asi říct.
Před asi pěti lety jsem si koupila někde plato náušnic, asi deset párů, za třicet korun. Obyčejný plastový kuličky a nosím je furt, občas nějakou ztratím, tak si vezmu jinou a furt to drží, nijak nezrezly, neboli mě z nich uši a jsou to asi nejlepší náušnice co mám. Je to kus od kusu.