Sperma na obličeji

18.9.17 01:27

Sperma na obličeji

Zdravím. Předem upozorňuji, že toto téma zakládám spíš ze zajímavosti, než abych dal průchod nějakým uchylným komentářům a nebo se sám snažil o nějaké podobné výlevy. Každopádně, nedávno moje přítelkyně (právě po stříkání na obličej) pronesla, lehce vtipem nutno podotknout, že bych měl být rád, že mě nechá. Mně to trochu popudilo, protože si osobně myslím, že to není nic na úrovni třeba análu (proti kterému také nic nemám) a že je to mnohem běžnější, ne-li skoro přítomné v každém vztahu. Samozřejmě je to ale o domluvě a chutích obou partnerů, s tím musím souhlasit. Jen by mě tedy zajímalo, jak jste na tom vy. Vadí vám to, nebo právě naopak proti tomu nic nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.9.17 01:46

V nasem vztahu to tedy pritomne neni…a za me teda fuuuuj. Bych ho otocila proti tvymu obliceji. A to nejsem zadnej puritan a vyzkouseli jsme toho uz dost.

• Citovat
  • Upravit
Cocka nasladko
18.9.17 02:27

Ja bych te ani nikoho jineho nenechala na oblicej udelat ani nahodou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.17 02:27
@Anonymní píše:
V nasem vztahu to tedy pritomne neni…a za me teda fuuuuj. Bych ho otocila proti tvymu obliceji. A to nejsem zadnej puritan a vyzkouseli jsme toho uz dost.

Za mě do písmene stejně. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.17 02:52

No to muzes byt rad :D…taky nejsem zadna puritanka, ale na oblicej fakt ne! zkus si dat sperma do oka, to je slast! :lol: skoro jak peprak a oko jsem mela krvave dva dny! :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.17 03:37

Jedině v případě, že by to pak dotyčný olízal. To asi ne, co? Tak nic.

• Citovat
  • Upravit
ontar
18.9.17 03:52
@Anonymní píše:
Jedině v případě, že by to pak dotyčný olízal. To asi ne, co? Tak nic.

Tak určitě by to bylo příjemnější, než lízat pipinu…a to zase asi jo, že? Tak nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.17 04:38

No ocividne ji to hodne bere, kdyz pronasi neco takovyho. Za me ne, chci uspokojivej sex ne bukkake nekde z freevideo pecka.

• Citovat
  • Upravit
16775
18.9.17 05:10

Do oka to stipe, z vlasu to jde blbe :P :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.9.17 05:12

Jako to to az tak resite? Vzdyt to muze misto na bricho striknout az tam :mrgreen: nj, ale makeup, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 05:14

U nas kamoliv… kdyz se podari, tak i na oblicej. Klidne to i olize…

Me se zas nelibi plyvani do obliceje a nekoho to rajcuje.

S

• Citovat
  • Upravit
106366
18.9.17 05:52
@ontar píše:
Tak určitě by to bylo příjemnější, než lízat pipinu…a to zase asi jo, že? Tak nic.
To jsi.teda dost zvláštní
@Anonymní píše:
U nas kamoliv… kdyz se podari, tak i na oblicej. Klidne to i olize…

Me se zas nelibi plyvani do obliceje a nekoho to rajcuje.

S

Mně se nelíbí plivání nikam..obzvlášť kamsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
18.9.17 05:58

Za me taky nee. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.17 06:08

Tak na kazdym co komu vyhovuje..jakoze nemam a tim problem, obzvlast co sem tehotna a sex mame „zakazany“..takze do pusy, na oblicej..na prsa..sice nevim co ho na tom rajcuje..ale ne se z toho spatne nedela takze tak..
Ale zase..obcas spolu provozujeme i analni sex..kterej se libi vic me, nez muzi… :D
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Kazdopadne by v sexu melo platit, ze ty veci chteji oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 06:11

U nás jsme s tím problém nikdy neměli. Akorát je nutnost mít zavřené oči. Když vnikne sperma do očí, dost to pálí a není to vůbec nic příjemného.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky