Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne ![]()
@Helena70 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne
Pokud došlo k nechráněnému pohlavním styku, masturbace nemá žádný vliv na případném otěhotnění. ![]()
@Černá Madonna píše:
Pokud došlo k nechráněnému pohlavním styku, masturbace nemá žádný vliv na případném otěhotnění.
Oprava.
Pohlavnímu.
@Helena70 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne
@Vladusxx píše:ne…
![]()
![]()
![]()
Je to stejná blbost jako dělat po styku svíčku nebo to že když budete nohama k severu bude to jedno pohlaví a když k jihu tak druhé..:roll:
Ale no tak, přece si nebudeš dělat srandičky z mládé slečny. ![]()
Spermie cekaji na vajicko ve vejcovodech, ne v deloze. A je to vse na te nejzdatnejsi spermii takze opravdu zadna masturbace (jestli myslis treba stahy pri orgasmu) opravdu spojeni vajicka a spermie nepomuzou.
@hani28 píše:
Spermie cekaji na vajicko ve vejcovodech, ne v deloze. A je to vse na te nejzdatnejsi spermii takze opravdu zadna masturbace (jestli myslis treba stahy pri orgasmu) opravdu spojeni vajicka a spermie nepomuzou.
Přesně tak. ![]()
Teď jsi jí to vysvětlila úplně polopaticky. ![]()
Zašukat si to jo, ale mít základní znalosti ze základky jak dojde k oplodnění, to ne… ![]()
@Hanka1 píše:
Zašukat si to jo, ale mít základní znalosti ze základky jak dojde k oplodnění, to ne…
Já si pamatuju jak nám na základce pouštěli porod. Fuj. Mám trauma do dneška. ![]()
Tohle chce návštěvu ganekologa s vyřešenou otázkou „Mít či nemít dítě“. V případě negativní odpovědi spolknout „Ginko Balbou“ a koupit si kondomy. A ještě předtím pilulku po, jestli je ještě čas.
@OpenHearted píše:
Já si pamatuju jak nám na základce pouštěli porod. Fuj. Mám trauma do dneška.Tohle chce návštěvu ganekologa s vyřešenou otázkou „Mít či nemít dítě“. V případě negativní odpovědi spolknout „Ginko Balbou“ a koupit si kondomy. A ještě předtím pilulku po, jestli je ještě čas.
Už na základce?
Nám ho pouštěli až na zdrávce.
Taky jsme si tenkrát všechny říkaly, že tohle nikdy… ![]()
Dítě je opravdu velkým závazkem.
Ale, je to největší štěstí, které může ženu potkat.
Myslím, ženu, která je psychicky i fyzicky připravena nato, stát se maminkou. ![]()
@Černá Madonna píše:
Už na základce?
Nám ho pouštěli až na zdrávce.
Taky jsme si tenkrát všechny říkaly, že tohle nikdy…
Dítě je opravdu velkým závazkem.
Ale, je to největší štěstí, které může ženu potkat.
Myslím, ženu, která je psychicky i fyzicky připravena nato, stát se maminkou.
Ano, já připravená nejsem a nejspíš nikdy nebudu. Ona by si měla ujasnit jak to má, ale ideálně ještě před situací „sperma v pochvě“.
Pak je zásadní jestli prostě nechce, nebo TEĎ nechce. Zase pokud někdy dítě chce, tak bych potrat nedoporučovala.
@OpenHearted píše:
Ano, já připravená nejsem a nejspíš nikdy nebudu. Ona by si měla ujasnit jak to má, ale ideálně ještě před situací „sperma v pochvě“.
Pak je zásadní jestli prostě nechce, nebo TEĎ nechce. Zase pokud někdy dítě chce, tak bych potrat nedoporučovala.
Ja to pochopila tak, ze dite prave chce
ze prave chce tomu oplodneni dopomoct a proto se pta, jestli masturbace pomuze.
@hani28 píše:
Ja to pochopila tak, ze dite prave chceze prave chce tomu oplodneni dopomoct a proto se pta, jestli masturbace pomuze.
No, je to tak trochu oboustranný dotaz, když nad tím teď přemýšlím.
To nám musí objasnit jen zakladatelka. ![]()
Moc děkuju za vaše odpověďi, nebyla jsme si jistá, a ano o miminko se snažíme.
@Helena70 píše:
Moc děkuju za vaše odpověďi, nebyla jsme si jistá, a ano o miminko se snažíme.
Tak to potom jo.
Držím palce, aby se zadařilo a bylo vše vpořádku. ![]()