Sperma v pochvě

2
11.8.23 21:51

Sperma v pochvě

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16207
11.8.23 22:32
@Helena70 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne :)

Pokud došlo k nechráněnému pohlavním styku, masturbace nemá žádný vliv na případném otěhotnění. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
11.8.23 22:34
@Černá Madonna píše:
Pokud došlo k nechráněnému pohlavním styku, masturbace nemá žádný vliv na případném otěhotnění. ;)

Oprava.
Pohlavnímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
11.8.23 22:40
@Helena70 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to se spermatem v děloze. Dočetla jsem se že sperma dokáže v děloze vydržet i 7 dní a teď k té zásadní otázce, když budu mít v děloze sperma a budu třeba tři dny po styku masturbovat, můžu těm spermiím nějak pomoct k oplození, nebo to nějak nic nedělá. Přeji hezký zbytek dne :)
:lol: ne… :lol: :lol: :lol: :lol:
Je to stejná blbost jako dělat po styku svíčku nebo to že když budete nohama k severu bude to jedno pohlaví a když k jihu tak druhé..:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
11.8.23 22:54
@Vladusxx píše: :lol: ne… :lol: :lol: :lol: :lol:
Je to stejná blbost jako dělat po styku svíčku nebo to že když budete nohama k severu bude to jedno pohlaví a když k jihu tak druhé..:roll:

Ale no tak, přece si nebudeš dělat srandičky z mládé slečny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
11.8.23 23:29

Spermie cekaji na vajicko ve vejcovodech, ne v deloze. A je to vse na te nejzdatnejsi spermii takze opravdu zadna masturbace (jestli myslis treba stahy pri orgasmu) opravdu spojeni vajicka a spermie nepomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
11.8.23 23:33
@hani28 píše:
Spermie cekaji na vajicko ve vejcovodech, ne v deloze. A je to vse na te nejzdatnejsi spermii takze opravdu zadna masturbace (jestli myslis treba stahy pri orgasmu) opravdu spojeni vajicka a spermie nepomuzou.

Přesně tak. :palec:
Teď jsi jí to vysvětlila úplně polopaticky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.8.23 08:29

Zašukat si to jo, ale mít základní znalosti ze základky jak dojde k oplodnění, to ne… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2647
13.8.23 00:54
@Hanka1 píše:
Zašukat si to jo, ale mít základní znalosti ze základky jak dojde k oplodnění, to ne… :roll:

Já si pamatuju jak nám na základce pouštěli porod. Fuj. Mám trauma do dneška. :poblion:

Tohle chce návštěvu ganekologa s vyřešenou otázkou „Mít či nemít dítě“. V případě negativní odpovědi spolknout „Ginko Balbou“ a koupit si kondomy. A ještě předtím pilulku po, jestli je ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
13.8.23 01:08
@OpenHearted píše:
Já si pamatuju jak nám na základce pouštěli porod. Fuj. Mám trauma do dneška. :poblion:Tohle chce návštěvu ganekologa s vyřešenou otázkou „Mít či nemít dítě“. V případě negativní odpovědi spolknout „Ginko Balbou“ a koupit si kondomy. A ještě předtím pilulku po, jestli je ještě čas.

Už na základce?
Nám ho pouštěli až na zdrávce.
Taky jsme si tenkrát všechny říkaly, že tohle nikdy… :D
Dítě je opravdu velkým závazkem.
Ale, je to největší štěstí, které může ženu potkat.
Myslím, ženu, která je psychicky i fyzicky připravena nato, stát se maminkou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.8.23 09:33
@Černá Madonna píše:
Už na základce?
Nám ho pouštěli až na zdrávce.
Taky jsme si tenkrát všechny říkaly, že tohle nikdy… :D
Dítě je opravdu velkým závazkem.
Ale, je to největší štěstí, které může ženu potkat.
Myslím, ženu, která je psychicky i fyzicky připravena nato, stát se maminkou. :srdce:

Ano, já připravená nejsem a nejspíš nikdy nebudu. Ona by si měla ujasnit jak to má, ale ideálně ještě před situací „sperma v pochvě“.
Pak je zásadní jestli prostě nechce, nebo TEĎ nechce. Zase pokud někdy dítě chce, tak bych potrat nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
13.8.23 11:27
@OpenHearted píše:
Ano, já připravená nejsem a nejspíš nikdy nebudu. Ona by si měla ujasnit jak to má, ale ideálně ještě před situací „sperma v pochvě“.
Pak je zásadní jestli prostě nechce, nebo TEĎ nechce. Zase pokud někdy dítě chce, tak bych potrat nedoporučovala.

Ja to pochopila tak, ze dite prave chce :D ze prave chce tomu oplodneni dopomoct a proto se pta, jestli masturbace pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
13.8.23 11:39
@hani28 píše:
Ja to pochopila tak, ze dite prave chce :D ze prave chce tomu oplodneni dopomoct a proto se pta, jestli masturbace pomuze.

No, je to tak trochu oboustranný dotaz, když nad tím teď přemýšlím.
To nám musí objasnit jen zakladatelka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.23 22:10

Moc děkuju za vaše odpověďi, nebyla jsme si jistá, a ano o miminko se snažíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16207
13.8.23 22:13
@Helena70 píše:
Moc děkuju za vaše odpověďi, nebyla jsme si jistá, a ano o miminko se snažíme.

Tak to potom jo.
Držím palce, aby se zadařilo a bylo vše vpořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí