Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já teda tohle nikdy nestudovala, obvykle něco vyteklo vždycky ![]()
Me taky pokaždé vždy vyteče a to třeba lezim nebo mam nohy na hoře třeba pul hodiny
@Kejtty33 no to i mě.. ale teď byla ovulace a opravdu nic nevyteklo 😀 a opravdu vím na 100% ze se udělal a sám říkám že cítil že hodně.. proto mě zajímá jestli muzu otěhotnět tohle se mi stalo 1 a to jsem otehotnela 🙈
Otěhotnět můžeš kdykoliv, když se do tebe udělá ![]()
@Dahlia0409 no to ano ale já co to tak pozoruji vždy vyteklo a nic z toho nebylo a když nic nevyteklo tak jsem otehotnela do teď vždy vyteklo a teď opět nevyteklo tak budu doufat ze se zadari 😍 😍 😍
Tak ono toho většinou vyteče víc když jsi mimo plodné dny, protože čípek je uzavřený a je nízko. Během plodných dnů se otevírá a spermie se dostanou do dělohy, něco málo i tak vyteče, ale taky mám pocit, že mnohem méně. Takže ano logicky když jsi otěhotněla a nic nevyteklo, tak proto, že jste se trefili do plodných dnů. Teď jste se opět do plodných dnů pravděpodobně trefili, takže možnost, že těhotná budeš tam je. Ale jako v každém cyklu je ta pravděpodobnost, že se vajíčko oplodní a zavrtá kolem 20%. Budeš si muset cca ty 2 týdny počkat na test jestli to vyšlo (nejdříve to na testu bývá vidět cca od 10.dne po ovulaci a to je opravdu slabý dušík, dříve testovat nemá smysl).
@Ardilera děkuji moc budu doufat :smiling_face_with3_hearts: 😍
23.1 mi má přijít ms takže doufat ze nepřijde a hoavne aby nepřišla se zpožděním 🙈 🙈
No tak když jsi při tvé zkušenosti otěhotněla už jednou, tak proč by se nemohlo zadařit i na podruhé?
![]()
Nech se překvapit.
Přeji ať vám to vyjde. ![]()
@Černá Madonna já jsem o to přišla.. takže si moc přeju aby to teď vyšlo moje duhové miminko 🥺 ❤️
Aha, tak to mě moc mrzí. ![]()
Tak držím palce, aby to všechno tentokrát dopadlo v pořádku. ![]()
Přeji ti hodně štěstí a zdraví. ![]()
Muzu se zeptat v kolikátém tydnu jinak moc me to mrzi prochazim si tim stejnym
Ahoj holky omlouvám se za anonym, ale je to dost citlivé téma…
S přítelem se snažíme o miminko, po sexu vždy opravdu vždy vyteklo moc spermii a to i druhy den.. Teď jsme měli sex a vůbec ze mě nevytekla ani kapka.. a to jsem cítila když se udělal..
otázka zní zda bych mohla byt po tomto těhotná jelikož moje první těhu též nic nevyteklo a otehotnela jsem 😀 tak se ptám zda to muže byt tímto 🙈 🙈