Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo znáte nandavací ochranné špičky na boty pro děti. Kamarádka to viděla na ulici u prcka, co jel na motorce. Zdálo se nám to praktické, ale nevíme, kde se to dá sehnat. Byla jsem v pár dětských obchodech, ale neznali to. Mělo by to být s „gumovou“ špičkou, co se pak páskem přichytí za patu. Děti si pak nezničí vlastní boty. Náš malý už nám po měsíci boty zedřel až hanba, tak by se nám to líbilo.
Díky moc, V.
No teda to je super nápad, kdyby tedy někdo věděl, kde to sehnat, sem s tím, u nás by se to využilooooooooooooooooooooooooooooooooo. Děkuju!!!
Ahoooj,
tak vim o čem mluvíte. Tady máte odkaz …
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale jestli je to dobré nevim, osobně to vyzkoušené nemám, bavili jsme se o tom s holkama na jiné diskuzi a nevíme zda se v tom dobře chodí dětem, atd… Já osobně mám jedny botičky na odrážedlo a tak, prostě mi nebude vadit, když je zničí …
Co třeba tohle? Za chvíli to pro dceru bude aktuální…teda až přestane v jednom kuse pršet…
Zrovna jsem to vcera objednavala na www.e-toys.cz pod nazvem navleky na boty, ted mi to nejde za nic najit…
Ted koukam na toho sparkyse
a ja to mam i spostovnym za 280
Tak to me teda… ![]()
jee, to je odkazů. Děkuju moc. Zkusím ten Sparkys. Buď objednat přes net nebo zajdu do krámu. Za tu cenu to klidně vyzkouším.
V.
Ahoj,
my měli ty co mají teď ve Sparkysu a dobrý,rozhodně to funguje a vyplatí se ![]()
Tak díky všem. Už jsem objednala jedny v eshopu Sparkys. Byly tam nejlevnější, tak jsem zvědavá.
Hezký večer,V.