Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Vylila bych
jako nemyslim, že bys mohla jakkoliv ublížit, ale já takové věci likviduju.. sobě bych to taky nedala.
Pokud to není jediná sklenička mlíka a není nouze, vylila bych…
Taky bych raději vylila, kort pokud jen likviduješ zásoby. Taky to může být plíseň, to okem nepoznáš.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsme na vážkách, zda použít zamrazené MM či ho vylít.
Vyndala jsem z mrazáku zamražený mlíčko, že ho dneska použiji (měním zásoby - staré nahrazuju novějším) a po rozmražení jsme si všimla, že zevnitř skleničky je nějaká špína. Malinká… pár teček čehosi… Třeba marmelády, co já vím…?Sklenička byla určitě od jídla - může to být opravdu zaschlá marmeláda, možná logr (když se myla v myčce), nevím. Nejspíš ta marmeláda. Mlíko jsem přelila do jiné skleničky a at´ koukám, jak koukám - nečistoty v něm nejsou…
A ted´tedy: mám to vylejt či to mohu požít? Vylévat se mi ho nechce…Zas tolik mlíka nemám. Ale nechci malé ublížit (má 4 měsíce)…
Co byste udělaly vy?
Děkuji!
Pokud máš dostek zásob a můžeš aktuálně použít jinou várku, tak tohle fakt vylít.
Prevarit!
pokud nemas zasob moc. Az mas jistotu a prevarene mlicko sice ztrati na vitaminech apod. Ale na vyzivnosti ne. Pro jednou to male neublizi. My davali prevarene MM, aby se malej zbavil zloutenky. Ale pokud mas vice sklenicek, tak tu jednu vylij a mas to.
Taky bych vylila, pokud to vypada jak logr, muze to byt spatne rozpustenej prasek z mycky, to je chemie, ani prevarenim se toho nezbavis.
Ahoj holky. Jsme na vážkách, zda použít zamrazené MM či ho vylít.
Sklenička byla určitě od jídla - může to být opravdu zaschlá marmeláda, možná logr (když se myla v myčce), nevím. Nejspíš ta marmeláda. Mlíko jsem přelila do jiné skleničky a at´ koukám, jak koukám - nečistoty v něm nejsou…
Zas tolik mlíka nemám. Ale nechci malé ublížit (má 4 měsíce)… 
Vyndala jsem z mrazáku zamražený mlíčko, že ho dneska použiji (měním zásoby - staré nahrazuju novějším) a po rozmražení jsme si všimla, že zevnitř skleničky je nějaká špína. Malinká… pár teček čehosi… Třeba marmelády, co já vím…?
A ted´tedy: mám to vylejt či to mohu požít? Vylévat se mi ho nechce…
Co byste udělaly vy?
Děkuji!