Špinavé dětské nádobí - jak umýt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
16.5.21 18:43

Trochu s tím nádobím přeháníš. Houbička s horkou vodou a Jarem to umyje nebo myčka. Copak rok a půl staré dítě musí mít nádobí sterilní? I když to vnitřně necítíš, pochval muže za to, jak to s dítětem zvládl. Domácnost pojal po svém, ale mávni nad tím rukou, jinak muže dokonale otrávíš do dalšího hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
16.5.21 19:14
@Sexynohy píše:
Horka voda a saponat to zvladnou. Me by vic zklamalo, ze prijdu z nemocnice a doma bordel. My se umime zastoupit v tech beznych vecech kompletne a beru to v dnesni dobe jako samozrejmost (aspon to zastoupeni).
Cekala bych uklizeno, cisto a pokud mas rekonvalescenci tak i ochotu te obslouzit v tom, v cem by bylo treba.

jo, uklizeno, jen kdyby si tam na úklid pozval mámu (tchyni zakladatelky) to by taky bylo špatně, že je uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
16.5.21 21:01

Přidávám se k tem, které nadobi někdy umývají jednou za dva (výjimečně i za tři) dny :oops:. Po umytí je nádobí úplně normální a fakt nikdy nikomu nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.5.21 21:33

To je zase dotaz…mozek máš? tak ho zapni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
16.5.21 21:59

Muj chap kdyz je s malou, tak je doma taky celkem bordel, oproti tomu u vas tem mym na to staci par hodin… Ale, co je pro me dulezity, ze mala je spokojena, nabastena, prebalena…a vlastne by me ani nenapadlo peskovat ho za nejaky neumyty nadobi, ktery on jen snasi do drezu a umi stavet dosti vysoke,,pyramidy'' :lol: :lol:
Chce to klid, a neprudit…at mu to nezhnusis…ja jsem rada, ze si proste dokazi spolu poradit, sice je to trochu punk :lol:…ale ve finale jsme spokojeny vsichni tri :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
16.5.21 23:47

Co řešíš :lol: nádobí dokonce dal do dřezu a nechal odmočit. :nevim:
Aby to s tebou vydržel jestli máš pořád takové názory :mrgreen:
Bys určitě byla šťastná, že máš doma naklizeno, nádobí umyté ale za to dítě dva dny pos.ane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
19.5.21 11:12
@a12 píše:
jo, uklizeno, jen kdyby si tam na úklid pozval mámu (tchyni zakladatelky) to by taky bylo špatně, že je uklizeno :mrgreen:

No nevim, když se staral jen o děcko. Mně to přijde fakt hnusný. Přijít z nemocnice, asi s rekovalescencí a hned muset mýt nádobí a buh ví co dalšího. Tohle mi u lidí, kteří se maj mít rádi a maj k sobě cítit úctu přijde úplně mimo. A na co tchyni nechápu, snad je dospělej a má dvě funkční ruce. Tohle dělaní neschopů z chlapů mi přijde mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.5.21 11:21
@Sexynohy píše:
No nevim, když se staral jen o děcko. Mně to přijde fakt hnusný. Přijít z nemocnice, asi s rekovalescencí a hned muset mýt nádobí a buh ví co dalšího. Tohle mi u lidí, kteří se maj mít rádi a maj k sobě cítit úctu přijde úplně mimo. A na co tchyni nechápu, snad je dospělej a má dvě funkční ruce. Tohle dělaní neschopů z chlapů mi přijde mimo.

A on ji někdo nutil mýt to nádobí? Mohla ho v tom dřezu nechat a říct chlapovi, ať ho umyje, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
a12
61236
19.5.21 11:40
@Sexynohy píše:
No nevim, když se staral jen o děcko. Mně to přijde fakt hnusný. Přijít z nemocnice, asi s rekovalescencí a hned muset mýt nádobí a buh ví co dalšího. Tohle mi u lidí, kteří se maj mít rádi a maj k sobě cítit úctu přijde úplně mimo. A na co tchyni nechápu, snad je dospělej a má dvě funkční ruce. Tohle dělaní neschopů z chlapů mi přijde mimo.

protože chlapi maj ten pořádek trochu jinej.. když přijdeš s chlapovi, kterej žije sám, tak sice má uklizeno, ale je to takový povrchový (neříkám, že všichni) ja, když přišla z porodnice a ještě nebyla myčka, tak taky bylo ve dřezu nádobí.. vždycky něco málo odmyl, aby měli z ceho jist :mrgreen: ale něco tam taky zůstalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí