Špinění 10dní ?

Anonymní
14.6.20 20:48

Špinění 10dní ?

Poslední dobou mám nepravidelnou menstruaci, občas vinechám, ale tento měsíc už 10 dní s pauzami špiním nebo slabounce krvácím ale hodně slabě, může to být těhotenství nebo něco vážného???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
14.6.20 21:00

Já když jsem otěhotněla a nevěděla o tom, tak jsem silné Spinila a slabounce krvácela.. dělá to hematom
Ale zasla bych určitě na gynekologii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.6.20 21:16

Udělej si test ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3032
14.6.20 22:18

A co takhle udělat si test nebo si zajít na gynekologii? :zed: Ne, raději položím dotaz zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.6.20 16:35

Mě se tohle dělo běžně, když jsem ještě nebrala antikoncepci, to si moje vaječníky dělaly, co chtěly. Znovu se mi to stalo po rozchodu, když jsem přišla o muže, bydlení a práci i peníze v jednom týdnu a všechno jsem musela řešit najednou. Tenkrát jsem to zvládla, ale vím, že jsem špinila cyklus necyklus i přes prášky. Hrozně mě to tehdy vyděsilo, ale lékař byl ochotný, popovídal si se mnou, prohlédl mě a došel k tomu, že spouštěčem je stres. Po asi třech měsících jsem se uklidnila a problémy přestaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.20 09:02

To mě taky napadlo že to může být stres, a stále to pokračuje, ani nevím jestli se můžu obědvat když zrovna špinim??? Je my to takoví blbý

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa