Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mas sex s mykozou? To jsi dobrý cunik, promin. Hlavně ať se preleci chlap, bude mít radost. ![]()
@Eemii pokud jste to cetla tak jsem psala ze jsem myslela ze je vse uz v poradku. Nemela jsem uz zadne priznaky a jako doplneni jeste pisu ze jsem s timto jeste, nemela zkusenost
Tohle píšou v přívalovém letáku: Pokud lékař neurčí jinak, nanáší se Canesten krém 2 až 3 krát denně na postižená místa v tenké vrstvě (obvykle postačí asi půl centimetru krému na plochu o velikosti dlaně). U žen se krém nanáší na oblast zevních rodidel až ke konečníku, u mužů na kůži žaludu a předkožku.
Krém je třeba používat 1-2 týdny.
A ještě přímo zmiňují nutnost dostatečné délky léčby. @Eemii to sice nenapsala líbivě, ale má pravdu. Přeléčit oba a ideálně 14 dní nesouložit.
Dobrý den mam takovy problém nejspís mám vaginalni mykozu…a ted k dotazu uz 4 dny mam mam domění že procházím touto chorobou. Začala jsem používat canasten mast a svědění ustoupilo na minimum ale ted je tu druhy problem pri sexu me to dnes strasne bolelo.. myslela jsem ze vse je uz v poradku kdyz ustoupilo svědění no ale pri sexu me to strašně bolelo a navic si mislim ze tam teda budu mit nejakou prasklinku… a nevite co by na to pomohlo neco rychleho a učinneho? Napadl me kokosovy olej ale nevim.. a ano nebyla jsem u Dr. Ale pokud to bude pretrvavat zajdu..děkuji predem za odpovědi