Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj nic, já jsem do 4.měsíce vždy v termínu, kdy jsem měla dostat menses slabě krvácela, vše ustalo, jakmile se mi zvýšila hladina těhu hormonů.
G.
Ahoj Ivano,
radím ti, abys co nejdříve navštívila doktora. Nemusí to být nic vážného, ale na:,–(í ti Ascorutin nebo něco jiného proti krvácení a hlavně ti prohlédne na UZV mimíska, zda je vše v pořádku.
Taky jsem špinila, často se to rozjede do krvácení a měla bys být pod lékařským dohledem.
Přeji ti, aby to dobře dopadlo a těšila ses z těhotenství už bez problémů.
Gruzie
Holky diky moc za uklidneni a rady - uz jsem se objednala u pani doktorky, tak tam hned odpolko padim
). doufam, ze to neni nic vaznyho. pa o hezky vikend
uf, jsem z toho krapet nervozni..
ivana
@Anonymní píše:
Holky nemate tohle nekdo taky po 4 dni zpozdeni?
OMG, co to je???
![]()
Kdyby to bylo pochcany tak to sem davat preci nebudu ne, proste mam uz 4 den zpozdeny ms, a mam toto na kalhotkach, jakoby bily vytok zaschly, tak sem davam zda nekdo nema zkusenost, jestli to vidis jako pochcany tak nvm no
![]()
@Anonymní píše:
Kdyby to bylo pochcany tak to sem davat preci nebudu ne, proste mam uz 4 den zpozdeny ms, a mam toto na kalhotkach, jakoby bily vytok zaschly, tak sem davam zda nekdo nema zkusenost, jestli to vidis jako pochcany tak nvm no![]()
To je úplně běžná věc před MS, teda alespoň u mě, že tak týden před ní mívám bílý výtok.
@Anonymní píše:
To je úplně běžná věc před MS, teda alespoň u mě, že tak týden před ní mívám bílý výtok.
Dekuju aspon nekdo!,no ja tohle mam totiz dneska a dnes je to jiz uz 4 den vynechani mensky ![]()
ahoj holky nemate nektera podobnou zkusenost? jsem v osmem tydnu a velice slabe spinim - mam z toho krapet strach, ale nechci byt hysterka, tak se radeji ptam.
Diky a hezky den, ivana