Špinění a krvácení mimo cyklus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.8.20 09:29

Špinění a krvácení mimo cyklus

Ahojky. Jsem trochu vyděšená a tak se vás tu chci zeptat o co by mohlo jít… poslední menstruaci jsem dostala 26.7. a můj cyklus obvykle trvá tak těch 45 dní… Jenže 5.8. Jsem měla nechráněný sex (přítel nevyvrcholil) a hned 11.8. jsem začala lehce špinit a dnes 14.8. i dokonce krvácet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
14.8.20 10:45

Tak pokud krvácíš tak jako obvykle, tak bych neměla strach :nevim: také jsem to obcas mela takhle divne, pokud máš ale strach, tak zajdi za gynekologem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
13.12.20 15:46

Krvaceni mimo cyklus, bolest v podbrisku s nehormonalnim teliskem

Ahoj, stalo se nektere z vas? V tomhle cyklu se mi uz 2× stalo, ze jsem najednou zacala lehce krvacet, jasnou krvi a k tomu bolest v podbrisku, docela neprijemna, jako silnejsi ms. Pritom ms ma mit asi az za 10 dni. Mam nehormonalni telisko asi pul roku. Jedine co me napadlo, ze jsem se byla projit, asi 5 km prochazka nic narocneho. Nikdy se mi to nestalo. Nemohlo se teliako treba hnout a pri pohybu me rozkrvacet? Sla bych na gyndu, ale oni budou mit ted dovolenou a nevim, jestli me vezmou behem tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.25 20:05

Krvácení mimo cyklus

Ahoj,
nemel někdo podobný problém.
Ha neberu dlouhodobe, menstruaci mam rozházenou, tento měsíc jsem ji dostala 7 dní. Takze nejak normalne. Ale po 10 dnech jsem začala špinit, po horké vaně krvácet. Gynekolog nic neshledal.

• Citovat
  • Upravit
785
24.3.25 21:47
@Anonymní píše: Více

mě se to stalo, v období ovulace jsem špinila, a lehce i krvácela. Nijak jsem to neřešila. Nemám to často, ale párkrát za život se mi to stalo. Tehdy jsme se nesnažili o mimčo takže jsem neměla ani přehled kdy a jestli vůbec mám ovulaci. Ale myslím si, že to bylo kvůli ovulaci. U mě to trvalo cca den max dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí