Opakovaná vaginální mykóza

Anonymní
13.8.20 20:08

Opakovaná vaginální mykóza

Ahojky, jdu za vámi pro radu :,(
Prosím, jsem už opravdu zoufalá, trpím na vaginální mykózy mám špatnou imunitu tak snad i tím to je nebo nevím. Ale prostě vždy když ji mám necítim se dobře, pálení atd. A jsem už zoufalá protože nevím co s tím! Gynekolog mně předepíše prášky mastičky zaléčí se to a když se to objeví znovu tak zase prášky atd. Takže ke gyn. už s tím ani nechodím vždy si něco koupím ze zkušenosti.
Ale neřeší to můj problém jak se toho zbavit?
Nějaké prášky, detox nebo nevím.
Snad bych zkusila už opravdu vše. :zed:
Děkuji za rady :srdce: :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
13.8.20 20:09

A partner se leci taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 20:11

@Peggy54 když mám problémy s partnerem spolu nespíme protože bych to na něj nerada přenesla.

• Citovat
  • Upravit
2414
13.8.20 20:13
@Anonymní píše:
@Peggy54 když mám problémy s partnerem spolu nespíme protože bych to na něj nerada přenesla.

Tak klidne ti to mohl prvne on a ty kdyz se prelecis a jeho ne tak ti to vraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 20:14

@Peggy54 to si nemyslím protože co jsem nezmínila že jsem na to trpěla už než jsem byla s nynějším partnerem.
A u mužů se to projevuje jak?

• Citovat
  • Upravit
46
13.8.20 20:18

Omez pohlavní styk, dobrá hygiena.
jestli tohle dodržuješ, změn lékaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 20:19

@sarinkos dobře, děkuji moc za radu! :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.20 20:19

U muzu se to vetsinou nijak neprojevuje. Proto lepsi preventivne prelecit mastickou… Ale myslim, ze problem bude predevsim v tve imunite. Taky jsem s tim dlouho bojovala. Zkousela jsem vselijake vitaminy a doplnky stravy. Myslim, ze trochu pomohly. Pak jsem zacala chodit pravidelne do sauny, coz hodne posililo muj imunitni system a uz delsi dobu na mykozy netrpim.

• Citovat
  • Upravit
19874
13.8.20 20:23

Hodně, ale opravdu hodně pít. Často omývat, něco s kyselinou mléčnou, při cestování vlhčené ubrousky s kys. mléčnou. Jíst brusinky, nepít alkohol, nejíst sladké. Vaginálně laktobacily (třeba lactofeel), nosit volné oblečení, ideálně sukně, prádlo a ručníky žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.8.20 20:23

Na doporučení dr. používám preventivně Lactofeel, ob den půl tuby nebo třetinu. S takovou mám kvasinky asi jen 4-5× do roka. Bohužel si myslím, že spíš mívám přemnožené nějaké bakterie a kvasinky vzniknou až jako druhotný problém. Ale kultivaci mi nikdy nedělali, tak je to jen má domněnka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.8.20 20:28

Jo a ještě nevím, jak to máte se sexem, ale lepší by byl kondom nebo přerušovaná soulož, protože to sperma je zásadité a vytváří vhodné prostředí pro infekce. A jestli používáte lubrikační gel, tak se podívej po nějakém vhodnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.8.20 20:31
@Anonymní píše:
@Peggy54 to si nemyslím protože co jsem nezmínila že jsem na to trpěla už než jsem byla s nynějším partnerem.
A u mužů se to projevuje jak?

Bohuzel u muzu se to neprojevi nijak:/
A vis jiste ze to je mykoza? Ja kdysi taky sla k mudr s tim ze podle internetu ni vysla mykoza a pak podle steru z toho byla pekne rozjeta bakterialni infekce, takze antb ja i muz, mazat a do mesice klid. Ze zensky si neco koupi v lekarne protoze si mysli ze maji prave mykozu, na mykozu je ostatne taky nejvice volne prodejnych leku a pak je to neco uplne jineho. Trvala bych na sterech na vse, ja si tenkrat neco priplatila ale mela jsem to komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
13.8.20 22:19

Přeléčit partnera preventivně, upravit hygienu (najít vyhovující intimní gel (já třeba používala od Herbalonu a sestřička mi tehdy poradila nechat 5 minut působit, pak teprve opláchnout, ale seděl mi i Lactacyd sensitive), nosit bavlněné prádlo, ideálně sukně, šaty, ať to větrá. Zkus si vyhledat protikvasinkovou dietu, je založena na zásadotvorných potravinách a vyloučení cukru, alkoholu, jednoduchých sacharidů (čili mouka, takže i těstoviny atd). Taky si můžeš zkusit nechat udělat důkladnější rozbor, zda nejde o něco jiného. Já jsem i brala chlorellu, pila aloe a čaj lapacho, prostě obecně pročišťující věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.8.20 22:39

@Peggy54 Některé přípravky na kvasinky (třeba Clotrimazol) působí i na nějaké bakterie. Taky mám zkušenost, že doktoři předepisují vše možné, ale kultivaci neudělali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.8.20 23:11

@Petule030 nerikam, ale je toho na trhu tolik, ze se laik nevyzna a neco si tam proste strci, i ja toho vyzkousela mraky nez jsem mudr presvedcila o tom komplet testu. Furt mi predepisoval mac miror a efekt zadny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí