Zjištění genetické vady

Anonymní
13.8.20 22:49

Zjištění genetické vady

Příjemný večer..
Prosím anonymně je to choulostivé téma…
Chci se zeptat na pravidelné kontroly na gynekologii docházím pravidelně od 15ti let, děti nemám až teď co jsem řešila z lékařem tělísko nebo popripadnou ochranu tak jsme přišli na to že mám dvojtou dělohu a nějakou přepážku (změnila sem po 6 letech kvůli stěhování lékaře) :nevim: proto tělísko nebylo možné zavést a volili jsem klasické tabletky je možné že předešlý lékař tohle nezjistili nebo se to může stát v průběhu života… Současný lékař mi to nebyl schopný nijak specifikovat tak se ptám zda jste se někdo z tímto setkal popřípadě jestli jste měli z tímto problém otěhotnět a mít bezproblémové těhotenství děkuji za odpovědi děkuji za odpovědi a zkušenosti :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
13.8.20 23:11

Ahoj, mela jsem to same, dedicne ziskane po mame. Prepazku jsem mela temer pres celou delohu, zrovna tak jako mama. Mama tak porodila dve deti, obe predcasne, ale nikterak dramaticky. Ja jsem si to pred otehotnenim nechala operativne odstranit. Muze to zpusobovat problemy s pocetim, ale hlavne ma pak miminko v deloze malo mista, deloha nemusi byt tak pruzna a muze dojit k predcasnym porodum. Taky zalezi, kde ta prepazka je a jak je velka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 23:26
@Tajeka píše:
Ahoj, mela jsem to same, dedicne ziskane po mame. Prepazku jsem mela temer pres celou delohu, zrovna tak jako mama. Mama tak porodila dve deti, obe predcasne, ale nikterak dramaticky. Ja jsem si to pred otehotnenim nechala operativne odstranit. Muze to zpusobovat problemy s pocetim, ale hlavne ma pak miminko v deloze malo mista, deloha nemusi byt tak pruzna a muze dojit k predcasnym porodum. Taky zalezi, kde ta prepazka je a jak je velka.

A jak probíhal zákrok a proběhlo to všechno v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
9293
14.8.20 07:42

Ano to je vrozená záležitost. Taky jsem měla přepážku, věděla jsem to asi od 20 let :think:
Byla jsem na odstranění v nemocnici. Operace byla laparoskopická, přepážku mi odstranili.
Za 2 dny jsem šla domů, není to nic strašného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
14.8.20 11:48

Také mám nějakou přepážku v děloze, prý mám srdcovitou dělohu. No dvě děti jsem s tím už nosila, takže asi nic vážného :) odstranění mi nikdo nenabídlo, takže asi se s tím dá žít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
14.8.20 12:17

@Andrea.Tom vždy záleží na velikosti přepážky. Když není velká tak se žádný zákrok nedělá, je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí