Špinění a nitroděložní tělísko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
14.9.19 20:19
@Bubla Bůčková píše:
Když i lékaři přiznaji, že dvaceti procentům to nesedne, tak se asi nedá čekat realita jiná než 50-50,škoda jen, že neexistuje vrácení peněz nebo sleva, to je podle mě zene k zlehčování potíží atd.

Záleží na gyndari. Ten muj vraci do roka ( ne celou castku - dle opotrebeni) ma na to nejakou smlouvu..uz jsem o tom cetla i na natu, ze se tak muzou gyndari pojistit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.19 20:57

@Markéta80 zavádění tělíska byla opravdu neuvěřitelná bolest..málem jsem tam omdlela bolesti. Po měsíci byla na zavedení moje sestra a ta byla absolutně v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
59384
14.9.19 20:59
@Anonymní píše:
@Markéta80 zavádění tělíska byla opravdu neuvěřitelná bolest..málem jsem tam omdlela bolesti. Po měsíci byla na zavedení moje sestra a ta byla absolutně v pořádku.

každá to asi zvládá jinak, věřím že to bolet musí. Mne by to bolelo určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.9.19 21:00
@smurfka píše:
Záleží na gyndari. Ten muj vraci do roka ( ne celou castku - dle opotrebeni) ma na to nejakou smlouvu..uz jsem o tom cetla i na natu, ze se tak muzou gyndari pojistit

Hmm…já nedostala ani účtenku :roll: nějak jsem si to nepripoustela, šla jsem do toho v dobré víře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.9.19 21:35
@Bubla Bůčková píše:
Hmm…já nedostala ani účtenku :roll: nějak jsem si to nepripoustela, šla jsem do toho v dobré víře.

Tak uctenku asi nevim jestli mam, ale tak snad ma v papirech napsane, co ti tam dal/a. :nevim: kazdopadne je fajn se pred t zavadenim na to zeptat. Posledni dobou to ma cim dal vice gyndaru.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
70
30.9.19 09:55

Dobrý den. Mám dotaz, v pátek mi gynekolog zavedl tělísko (neměla sem MS) ale podbřišek mě bolel jak kdybych to měla dostat. První den sem krvácela a od soboty mě šíleně bolí podbřišek a špiním. Taky je mi na zvracení.. Měla to některá taky? Začínám mít strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.19 16:22
@Anonymní píše:
Ahoj, už před 3 měsíce mám zavedené hormonální nitroděložní tělísko, ale pořád špiním. Menstruaci vůbec nemám. Tělísko je zavedené dobře, gynekoložka mi i napsala cyclo 3 fort, Ale to také nepomohlo. Někdy špiním víc a někdy míň. Vždy tak 4 krát do týdne mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jen se chci zeptat jestli ohledně toho špinění nemáte nějakou radu, ráda bych už spala s mým přítelem, stydím se, že se mě jde pořád nějaký „hnus“. Děkuji za odpověď.

Já to vyndala přesně po takových potížích a rozjel se mi čípek s rakovinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí