Špinění a nitroděložní tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.9.19 13:14

Špinění a tělísko

Ahoj, už před 3 měsíce mám zavedené hormonální nitroděložní tělísko, ale pořád špiním. Menstruaci vůbec nemám. Tělísko je zavedené dobře, gynekoložka mi i napsala cyclo 3 fort, Ale to také nepomohlo. Někdy špiním víc a někdy míň. Vždy tak 4 krát do týdne mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jen se chci zeptat jestli ohledně toho špinění nemáte nějakou radu, ráda bych už spala s mým přítelem, stydím se, že se mě jde pořád nějaký „hnus“. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
14.9.19 13:19
@Anonymní píše:
Ahoj, už před 3 měsíce mám zavedené hormonální nitroděložní tělísko, ale pořád špiním. Menstruaci vůbec nemám. Tělísko je zavedené dobře, gynekoložka mi i napsala cyclo 3 fort, Ale to také nepomohlo. Někdy špiním víc a někdy míň. Vždy tak 4 krát do týdne mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jen se chci zeptat jestli ohledně toho špinění nemáte nějakou radu, ráda bych už spala s mým přítelem, stydím se, že se mě jde pořád nějaký „hnus“. Děkuji za odpověď.

Radu mám okamžitě se toho zbav. Já sebrala odvahu po deseti měsících a těším se na to jak na Vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.9.19 13:25

Já špinila cca půl roku. Pak si to sedlo a od té doby v pohodě. Už jsem ho po pěti letech vyměnila za druhé a za mě je to ten nejlepší způsob antikoncepce. Na špinění mi zabraly zvýšené dávky Ascorutinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 15:29

@Bubla Bůčková bohužel já už nemám jinou možnost jak se chránit..a kondom používat ani jeden nechceme :?

• Citovat
  • Upravit
26747
14.9.19 15:49
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková bohužel já už nemám jinou možnost jak se chránit..a kondom používat ani jeden nechceme :?

Tak hodně štěstí, i přibalovy leták myslím uvádí půl roku, tak snad si to nakonec sedne. To, že v čem spočívá antikoncepční funkce tělíska, jsme se už se smíchem shodly… Neustále špinění, deprese, libido na nule opravdu funguje rovnou proti sexu dokonale. A to buď ráda, že nezačalo padáni vlasů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
14.9.19 16:01

@Bubla Bůčková je zvláštní kolik de čtu negativ ale dle lékařů jen samá pozitiva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.9.19 16:36
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková je zvláštní kolik de čtu negativ ale dle lékařů jen samá pozitiva :lol:

Když i lékaři přiznaji, že dvaceti procentům to nesedne, tak se asi nedá čekat realita jiná než 50-50,škoda jen, že neexistuje vrácení peněz nebo sleva, to je podle mě zene k zlehčování potíží atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
14.9.19 16:57

@Bubla Bůčková na to to vyzkoušet je to teda drahá sranda :?. Už jen to zavádění musí být lahůdka. Bych tam z křesla utekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.9.19 17:00
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková na to to vyzkoušet je to teda drahá sranda :?. Už jen to zavádění musí být lahůdka. Bych tam z křesla utekla :mrgreen:

Necítila jsem absolutně nic, bojím se vyndání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
14.9.19 17:02

@Bubla Bůčková 8o ne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
14.9.19 17:19
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková 8o ne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření :oops: :mrgreen:

Já myslím, že po porodu to žádné ženské nemůže připadat jako „fakt hodně bolestivé“. Mně se doktorka omlouvala, že jí to vyklouzlo a trápila mě tak dlouho, no jednou to štíplo trochu víc, ale za bolest bych to neoznačila - bylo to nepříjemné, ale trvalo to chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
14.9.19 18:35
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková 8o ne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření :oops: :mrgreen:

hele. mě to nebolelo ani jednou. Už jedu druhou „pětiletku“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
14.9.19 19:35

@nozu zkoušet to nebudu, mne by to bolelo určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
14.9.19 19:37

@zrcadlo jenže po 3 císařích to je dole dost těsné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.9.19 20:16

Ja spinila pul roku, od te doby nic..uz 4 roky, parada. Taky jsem brala cyclo3forte. Zavadeni nebolelo vubec, za rok se tesim na druhe kolo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa