Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, už před 3 měsíce mám zavedené hormonální nitroděložní tělísko, ale pořád špiním. Menstruaci vůbec nemám. Tělísko je zavedené dobře, gynekoložka mi i napsala cyclo 3 fort, Ale to také nepomohlo. Někdy špiním víc a někdy míň. Vždy tak 4 krát do týdne mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jen se chci zeptat jestli ohledně toho špinění nemáte nějakou radu, ráda bych už spala s mým přítelem, stydím se, že se mě jde pořád nějaký „hnus“. Děkuji za odpověď.
Radu mám okamžitě se toho zbav. Já sebrala odvahu po deseti měsících a těším se na to jak na Vánoce ![]()
Já špinila cca půl roku. Pak si to sedlo a od té doby v pohodě. Už jsem ho po pěti letech vyměnila za druhé a za mě je to ten nejlepší způsob antikoncepce. Na špinění mi zabraly zvýšené dávky Ascorutinu.
@Bubla Bůčková bohužel já už nemám jinou možnost jak se chránit..a kondom používat ani jeden nechceme ![]()
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková bohužel já už nemám jinou možnost jak se chránit..a kondom používat ani jeden nechceme
Tak hodně štěstí, i přibalovy leták myslím uvádí půl roku, tak snad si to nakonec sedne. To, že v čem spočívá antikoncepční funkce tělíska, jsme se už se smíchem shodly… Neustále špinění, deprese, libido na nule opravdu funguje rovnou proti sexu dokonale. A to buď ráda, že nezačalo padáni vlasů ![]()
@Bubla Bůčková je zvláštní kolik de čtu negativ ale dle lékařů jen samá pozitiva ![]()
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková je zvláštní kolik de čtu negativ ale dle lékařů jen samá pozitiva
Když i lékaři přiznaji, že dvaceti procentům to nesedne, tak se asi nedá čekat realita jiná než 50-50,škoda jen, že neexistuje vrácení peněz nebo sleva, to je podle mě zene k zlehčování potíží atd.
@Bubla Bůčková na to to vyzkoušet je to teda drahá sranda
. Už jen to zavádění musí být lahůdka. Bych tam z křesla utekla ![]()
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková na to to vyzkoušet je to teda drahá sranda. Už jen to zavádění musí být lahůdka. Bych tam z křesla utekla
Necítila jsem absolutně nic, bojím se vyndání ![]()
@Bubla Bůčková
ne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření
![]()
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčkováne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření
![]()
Já myslím, že po porodu to žádné ženské nemůže připadat jako „fakt hodně bolestivé“. Mně se doktorka omlouvala, že jí to vyklouzlo a trápila mě tak dlouho, no jednou to štíplo trochu víc, ale za bolest bych to neoznačila - bylo to nepříjemné, ale trvalo to chvilku.
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčkováne? Všude píšou že to bolí fakt hodně a mne bolí i běžné vyšetření
![]()
hele. mě to nebolelo ani jednou. Už jedu druhou „pětiletku“ ![]()
Ja spinila pul roku, od te doby nic..uz 4 roky, parada. Taky jsem brala cyclo3forte. Zavadeni nebolelo vubec, za rok se tesim na druhe kolo
Ahoj, už před 3 měsíce mám zavedené hormonální nitroděložní tělísko, ale pořád špiním. Menstruaci vůbec nemám. Tělísko je zavedené dobře, gynekoložka mi i napsala cyclo 3 fort, Ale to také nepomohlo. Někdy špiním víc a někdy míň. Vždy tak 4 krát do týdne mě bolí v podbřišku jako bych to měla dostat. Jen se chci zeptat jestli ohledně toho špinění nemáte nějakou radu, ráda bych už spala s mým přítelem, stydím se, že se mě jde pořád nějaký „hnus“. Děkuji za odpověď.