Psychické problémy po operaci

Anonymní
14.9.19 05:40

Psychické problémy po operaci

Ahoj holky, mám 4 dny po operaci. Preventivní laparoskopie kde se vlastně nic nenašlo. Jen zarudlé orgány. Nasazeny antibiotika. Před operací jsem byla neklidná, nevěděla jsem jak to bude probíhat a tak. Nyní dostávám injekce na ředění krve a antibiotika. Můj psychický stav je hodně špatný. Mám hodně velký strach o své zdraví. Jak váčí kluci doma, jestli když mě pustí se uzdravím nebo jestli přijdou komplikace. Nemůžu spát a jsem hodně uznávaná. Mám větší obavy než před operací. Je to normální? Horečky nemám, teploty jsou do 36,9. Ovuluji, může to být taky tím? Za čtyři dny mám dostat měsíčky. Prosím o radu jak tuhle velkou nerovnováhu zvládnout. Myslíte že v domácím prostředí se vše uklidní? Děkuji. Jana, 23let

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
14.9.19 06:11

Rozumím ti. Člověk by raději znal nějakou diagnózu, se kterou se dá pracovat / léčit, než nejistotu. Každopádně jsi teď pod kontrolou a opravdu ti nejlépe pomůže zklidnit mysl. Vše je, jak má být. Pokud by se něco měli stát, tak to stejně neovlivnis. Naopak strachem a stresem můžeš svůj stav zhoršit. Opakuj si - vše je v pořádku, jsem zdravá. Pokud se objeví myšlenky, které nechceš, zažeň je. Ano, může se stát tohle, ale jsem v pořádku a zdravá. A pořád dokola. Zvedni hlavu a dychej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.9.19 06:57

Ahoj,
Chápu Tě. Momentálně prožívám něco hodně podobného. Od pondělního večera v nemocnici a ve středu ráno proběhla laparoskopie. Akorát s horším výsledkem, než u Tebe. Takže buď ráda, že jsi bez nálezu :-) Vím, že to bolí a není to nic příjemného. Ale snaž se to tak nějak vydržet a říkej si, přesně to, co píše paní nademnou. Já budu mít mns +- za 5 dní a opravdu.. Je to víc než peklo. Taky už si přeji, aby to bylo za mnou. Mám naději, že mě dnes pustí domů, tak netrpělivě čekám na vizitu a doufám, že pustí. Protože zase slyšet slovo NE nechci 🤦‍♂️ To že nemůžeš spát, je asi normální. Já od pondělí nespala temer vůbec 🙅 Tak hlavu vzhůru, my to zvládnem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.9.19 07:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 4 dny po operaci. Preventivní laparoskopie kde se vlastně nic nenašlo. Jen zarudlé orgány. Nasazeny antibiotika. Před operací jsem byla neklidná, nevěděla jsem jak to bude probíhat a tak. Nyní dostávám injekce na ředění krve a antibiotika. Můj psychický stav je hodně špatný. Mám hodně velký strach o své zdraví. Jak váčí kluci doma, jestli když mě pustí se uzdravím nebo jestli přijdou komplikace. Nemůžu spát a jsem hodně uznávaná. Mám větší obavy než před operací. Je to normální? Horečky nemám, teploty jsou do 36,9. Ovuluji, může to být taky tím? Za čtyři dny mám dostat měsíčky. Prosím o radu jak tuhle velkou nerovnováhu zvládnout. Myslíte že v domácím prostředí se vše uklidní? Děkuji. Jana, 23let

Doma ti rozhodně líp bude. Málokdo je v nemocnici rád, nemá obavy a nevymýšlí katastrofické scénáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
14.9.19 07:54

Mate ovulaci a za 4 dny ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
14.9.19 09:02

Myslím, že je to pochopitelné. Jak už někdo psal, tak nic nezjistit znamená nejistotu, jestli potíže ustoupí. Možná si nech napsat něco na spaní, když se člověk vyspí, hned to všechno vidí jinak. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí