Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky, od včera jsem začala hnědě špinit, dneska jsem jela k doktorce, mimi bylo v pořádku, srdíčko bilo a prcek se i mrskal, podle MS dnes 10+0 a podle dnešního ultrazvuku 9+0. Doufám, že i dál bude vše v pořádku
máte někdo zkušenosti?
Já to mám celou dobu u obou děti. Teď jsem podle MS 23+1 a podle uz 22+2. Je to normální může být ovulace později než v polovině cyklu.
A mas ten tydenni rozdil od zacatku, nebo se ti to ted propadlo? Pokud to nema byt, nikdo tomu těhotenství nyni nepomuze, ALE spineni je v prvnim trimestru naprosto normalni a tyden rozdil oproti ms taktéž, z toho samotneho bych si vrasky nedelala. ![]()
@Villanelle mám to od prvního ultrazvuku na kterým sem byla minulý týden, už tam říkala, že je o pár dní mladší, když dělala ultrazvuk dnes po tom týdnu co sem tam byla, tak i prcek a kousek povyrostl, tak snad bude vše dobré, ale i tak mám strach
@Monikos píše:
@Villanelle mám to od prvního ultrazvuku na kterým sem byla minulý týden, už tam říkala, že je o pár dní mladší, když dělala ultrazvuk dnes po tom týdnu co sem tam byla, tak i prcek a kousek povyrostl, tak snad bude vše dobré, ale i tak mám strach
Tak to bych si s tim vubec starosti nedelala, dulezite je, ze tam najednou nedoslo k propadu růstu, ocividne roste jak ma a to spineni muze mit vazne milion duvodu, od hormonalnich az po prekrveny cipek.
@Villanelle ale i tak má člověk trochu strach, no budu teď hodně odpočívat a příští středu jdu na krev a i na ultrazvuk tak uvidím
Já spinila i krvacela u obou těhotenství, jedno dítě má už teď 17 a druhé 25 let… Držím palce