Špinění, ale menstruace nikde

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
10.5.21 23:42

špinění, ale menstruace nikde

Zdravím děvčata, beru rok antikoncepci Jeanine (což nevím jestli je to teď tolik důležité), ale rovnou k věci. Beru ji pravidelně každý den a pauzu vždy dodržuji, tak, jak mám. V úterý (4.5.) a v sobotu (8.5.) jsem měla ráno malinké špinění, ale od té doby do teď (10.5.) vůbec žádný náznak na menstruaci. Pouze mám „bolavé“ prsa, žádné „předmenstruační bolesti, nic. S přítelem máme pravidelný sexuální život. Nechci dělat zatím nějaké unáhlené záběry a vyšilovat s těhotenským testem, proto se otáčím na vás, zda nějaká z vás s tímto nemá zkušenost? Prosím komenty ve stylu "antikoncepce není 100% jsou i jiné ochrany“ si nechte. potřebuji pouze radu?
děkuji všem předem za každou radu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
11.5.21 00:21

Sama sis odpověděla. HA není 100% a uklidní tě jedině těhotenský test. :nevim: Nezmiňuješ se, jestli máš tohle špinění v době, kdy bys měla krvácet, nebo během užívání prášků. V prvním případě tě odkážu na ten test, ve druhém se stává, že značka HA přestane sedět a dochází ke špinění v době, kdy nemá. Jestli to bylo po pohlavním styku a dál by se to opakovalo, zajdi na gynekologii. Mohlo by se jednat o zánět nebo o jiné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.5.21 13:59

@Petule030 omlouvám se, ted jsem si toho všimla že jsem to blbě napsala. v úterý jsem dojedla poslední tabletku a v sobotu ráno jsem lehce špinila v době, kdy mám mít menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.5.21 17:17

@Leja17 Takže klasické krvácení nikde? Udělej si těhotenský test, aspoň pro klid duše. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí