Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
chtěla bych se zeptat, 30.dubna jsem lehce začala špinit hnědou krev. Bylo to vždy jen na utřeni. 3dny jsem měla každou noc trošku víc špinění, ale nic velkého. Dělala jsem si test 1.5. A negativní. Od té doby jsem netestovala. Jen stále lehce špinim, ale světle červenou až hnědou krev. MS měla dojít 1.5. Ale stále jen špiněni. Někdy mě lehce bolí podbříšek a jeden den jsem měla lehounce sraženinu. Jinak nic. Co by to mohlo byt? Děkuji moc
@Monca112 píše: Více
Ahoj,
je více možností, at už klasická menstruace ale vlivem nějaké virozy je atypická, nebo potrat, nebo naopak hnízdění, nebo hormonální výkyv.
Udělej si test a dle výsledku bych se rozhodla ![]()
Míváš pravidelné cykly?
Přesně takhle jsem to měla taky… test negativní, pak uz jsem netestovala, nechtěla jsem byt zklamaná. Jela jsem na gyndu a zjistila ze jsem v 8.tydnu 🙈 mela jsem hematom… naštěstí se vstřebal a teď uz jsem v 7.mesici 🙏 😊
Ja bych se raději ukázala doktorovi, po své zkušenosti… 🌷
@chs.jasmin zkusím test a kdyžtak příští týden zavolám Dr. Děkuji moc za radu 😊
Ano menstruaci mám pravidelnou.
Zdravím dámy, chtěla bych se také zeptat, za sebou 2 samovolne potraty, nyní poslední MS 5.4, testy pozitivní, v pátek jsem byla na odběru v CAR a hodnota nějak 300, dnes jsem šla opět na krev a volali mi, že hodnota hcg je přes 400 a že jim je to líto, že bych se měla rozkrvacet, od soboty spinim hnědou krev a pobolívá mě podbřišek, za 2 dny mám jít na kontrolní odběry zda hcg klesá, máte někdo podobnou zkušenost?