Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já takhle špinila kolem ovulace a pár dnů před MS. U mě hormonální nerovnováha. Mudr. napsala tablety s hormony a vše se upravilo. Pak jsem na pár měsíců vynechala a zase jsem začala špinit. Takže zase tablety a teď jsem bez nich asi 3 měsíce a zatím dobrý. Ale nevím na jak dlouho.
Nehormonální tělísko mám 3 roky.
@Marcelka146 jenže já takhla špiním třeba 5 dní po ms a za deset dní se to opakuje a pak třeba zase 5 dní před ms… ovu to nebude
V tom nejhorsim obdobi, kdy uz jsem si sla pro hormony jsem mela cyklus 19 dnu a MS trvala i se spinenim 11 dnu. Takze jsem mela zhruba "tyden " cistych dnu. Takhle jsem to mela nekolik mesicu a sla na gyndu. Prasky to do 2 mesicu upravily na 24/6 a pozdeji na 26/5,tak jsem je prestala brat.Po par mesicich jsem uz spinila zas, ale to uz jak jsem psala vyse.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost se slabém špiněním během cyklu třeba 2× po dvou dnech. Mám nehormonální tělísko už 2 roky a vše bylo v pořádku a teď 2 měsíce zpátky se mi stalo že sem tam někdy zašpiním v cyklu a citím záda jako před MS
. Nevíte co by to mohlo být? Nestalo se někomu?