Špinění během cyklu

Anonymní
22.12.17 11:40

špinění během cyklu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost se slabém špiněním během cyklu třeba 2× po dvou dnech. Mám nehormonální tělísko už 2 roky a vše bylo v pořádku a teď 2 měsíce zpátky se mi stalo že sem tam někdy zašpiním v cyklu a citím záda jako před MS :think:. Nevíte co by to mohlo být? Nestalo se někomu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
22.12.17 17:38

Já takhle špinila kolem ovulace a pár dnů před MS. U mě hormonální nerovnováha. Mudr. napsala tablety s hormony a vše se upravilo. Pak jsem na pár měsíců vynechala a zase jsem začala špinit. Takže zase tablety a teď jsem bez nich asi 3 měsíce a zatím dobrý. Ale nevím na jak dlouho.
Nehormonální tělísko mám 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.17 17:56

@Marcelka146 jenže já takhla špiním třeba 5 dní po ms a za deset dní se to opakuje a pak třeba zase 5 dní před ms… ovu to nebude

• Citovat
  • Upravit
5924
22.12.17 18:56

V tom nejhorsim obdobi, kdy uz jsem si sla pro hormony jsem mela cyklus 19 dnu a MS trvala i se spinenim 11 dnu. Takze jsem mela zhruba "tyden " cistych dnu. Takhle jsem to mela nekolik mesicu a sla na gyndu. Prasky to do 2 mesicu upravily na 24/6 a pozdeji na 26/5,tak jsem je prestala brat.Po par mesicich jsem uz spinila zas, ale to uz jak jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí