Špinění černou krví 3 měsíce po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.15 01:23

spineni cernou krvi

Zdravim, jsem 3 mesice po porodu cisarem. Uz toho mam celkem dost, protoze ocistky jsem mela pekne dlouho, po ociskach jsem zacala dost krvacet, takze jsem navstivila svojeho gyndare. Ten mi dal prasky na zastaveni krvaceni a antinu. Po 14 dnech brani antikoncepce jsem zacala spinit cernym hnusem a prave nevim, jestli to je normalni nebo mam ficet k doktorovi. O tom, ze me obcas dost ostre pichne v jizve radsi pomlcim.
Anonym proto, ze je mi to trapne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5950
31.1.15 01:44

To píchání v jizvě by mělo být normální, ale kvůli „divnému“ špinění bych k doktorovi určitě šla. A když už tam budeš, přeptej se i na tu jizvu… já nevím, ale přijde mi normální jít k doktorovi, když máš pocit, že je něco v nepořádku, zvlášť po tak velký operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 01:48

@blobfish jako on mi rikal, ze pres tu antinu muzu trochu spinit, ale menzes mi normalne skoncila a pak po 2 tydnech tohle. Uz to trva tyden. Od porodu jsem mela klid jenom par dni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.15 01:51

Navic jsem clovek, co k doktorovi nechodi kvuli kazde prkotine. Nepocitam tehotenstvi, ale tam neslo jenom o mne

• Citovat
  • Upravit
5950
31.1.15 01:55

Tak ono to je asi normální (koukni do starších diskusí), ale kdyby to trvalo tak dlouho a nezdálo se mi to, tak za konzultaci s lékařem nic nedáš, ne? Jinak špinění jako takové je podle mě normální kvůli hormonálním změnám, mám kamarádku, která špinila snad půl roku po porodu skoro v kuse. A ta antikoncepce na to má asi taky vliv. Ale jistě ti to řekne jen doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.1.15 01:56
@Anonymní píše:
Navic jsem clovek, co k doktorovi nechodi kvuli kazde prkotine. Nepocitam tehotenstvi, ale tam neslo jenom o mne

To chápu, hlavně máš teď asi jinou zábavu, než chodit po doktorech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 01:59

@blobfish uvidim. V pondeli mam mit tydenni pauzu, tak snad mi to prestane s menzes. Ja prave nevim, jestli to je normalni. Nikdy jsem takove problemy nemela

• Citovat
  • Upravit
4373
31.1.15 02:09

Jeeeej, já na to klikám s představou o nějaké xenofobní diskuzi, už jsem magor :lol: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 12:56

@BlueFairy to by me zajimalo, jaka ta predstava byla :D

• Citovat
  • Upravit
4373
31.1.15 13:16
@Anonymní píše:
@BlueFairy to by me zajimalo, jaka ta predstava byla :D

No pořád se tu propírá Islám a muslimové atd., tak jsem čekala pro změnu něco o romech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 14:57

@BlueFairy jako neco ve stylu: po stretu s cikankou mam cernou krev? :D

• Citovat
  • Upravit
4373
31.1.15 17:00
@Anonymní píše:
@BlueFairy jako neco ve stylu: po stretu s cikankou mam cernou krev? :D