Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To píchání v jizvě by mělo být normální, ale kvůli „divnému“ špinění bych k doktorovi určitě šla. A když už tam budeš, přeptej se i na tu jizvu… já nevím, ale přijde mi normální jít k doktorovi, když máš pocit, že je něco v nepořádku, zvlášť po tak velký operaci.
@blobfish jako on mi rikal, ze pres tu antinu muzu trochu spinit, ale menzes mi normalne skoncila a pak po 2 tydnech tohle. Uz to trva tyden. Od porodu jsem mela klid jenom par dni
Navic jsem clovek, co k doktorovi nechodi kvuli kazde prkotine. Nepocitam tehotenstvi, ale tam neslo jenom o mne
Tak ono to je asi normální (koukni do starších diskusí), ale kdyby to trvalo tak dlouho a nezdálo se mi to, tak za konzultaci s lékařem nic nedáš, ne? Jinak špinění jako takové je podle mě normální kvůli hormonálním změnám, mám kamarádku, která špinila snad půl roku po porodu skoro v kuse. A ta antikoncepce na to má asi taky vliv. Ale jistě ti to řekne jen doktor.
@Anonymní píše:
Navic jsem clovek, co k doktorovi nechodi kvuli kazde prkotine. Nepocitam tehotenstvi, ale tam neslo jenom o mne
To chápu, hlavně máš teď asi jinou zábavu, než chodit po doktorech. ![]()
@blobfish uvidim. V pondeli mam mit tydenni pauzu, tak snad mi to prestane s menzes. Ja prave nevim, jestli to je normalni. Nikdy jsem takove problemy nemela
Jeeeej, já na to klikám s představou o nějaké xenofobní diskuzi, už jsem magor
![]()
@Anonymní píše:
@BlueFairy to by me zajimalo, jaka ta predstava byla
No pořád se tu propírá Islám a muslimové atd., tak jsem čekala pro změnu něco o romech ![]()
@Anonymní píše:
@BlueFairy jako neco ve stylu: po stretu s cikankou mam cernou krev?
Spíš něco jako špinění rasy černou krví ![]()
Zdravim, jsem 3 mesice po porodu cisarem. Uz toho mam celkem dost, protoze ocistky jsem mela pekne dlouho, po ociskach jsem zacala dost krvacet, takze jsem navstivila svojeho gyndare. Ten mi dal prasky na zastaveni krvaceni a antinu. Po 14 dnech brani antikoncepce jsem zacala spinit cernym hnusem a prave nevim, jestli to je normalni nebo mam ficet k doktorovi. O tom, ze me obcas dost ostre pichne v jizve radsi pomlcim.
Anonym proto, ze je mi to trapne