Vaginální výplach

Anonymní
27.1.15 18:24

Vaginální výplach

Máte prosím někdo zkušenosti s vaginálními výplachy??
Poslední měsíce trpím na časté vag. výtoky :oops: :oops:. Nevím, čím to může stále dokola být. Přeléčená Canesten+canesten tabletou, na gynekologii vlastně nic nenašli :zed:.
Otravuje mě to!! Jsem zoufalá!!
Narazila jsem na Rosalgin výplachy, lékárnice mi je na 5dní doporučila a pak prý už nemusím.
Jenže jsem četla, že by se výplachy měly dělat každý den/večer po sprchování 8o.
Používáte někdo pravidelně, prosím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7220
27.1.15 18:28

Každý den určitě ne! Tím si budeš ničit tu prospěšnou mikroflóru kterou tam máš. Řiď se pokyny lékarnice a uvidíš jak to bude vypadat po 5 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.1.15 18:37

Mě většinou stačili 2-3 dny a byl klid. Pořád rozhodně ne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.1.15 18:38

@Aletheia souhlasím-výplachy každý den bych teda nedělala, pak budeš zničením mikroflóry teprve náchylná k zánětům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.1.15 18:46

Mne rikala doktorka, ze muzu zkusit delat si vyplach 1× tydne, jako prevenci proti zanetum, ze nektery zensky si to pochvalujou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
27.1.15 18:48

Já měla teď podobné problémy z bazénu. Na gyndě mi taky nic nenašli. Nikdy jsem na nic netrpěla, až teď, co chodím s malou plavat a pomohl mi FEMIGEL ( gel na zavádění ). Schválně jsem to otestovala, jestli to mám opravdu z bazénu a fakt že jo 8o Takže už jsem se vybavila voskovanými tampóny přímo do bazénu. Každopádně gel jsem zavedla večer, než jsem šla spát, ráno se pořádně osprchovala a zabralo to hned :pankac: Pak stačila jedna další návštěva bazénu a opět výtok. Takže zase gel a hned zabral a mám opět po problémech. Zítra máme zase lekci, tak snad si to „nepřinesu“ znova :roll: Výplach nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7220
27.1.15 18:59
@Banshee píše:
Mne rikala doktorka, ze muzu zkusit delat si vyplach 1× tydne, jako prevenci proti zanetum, ze nektery zensky si to pochvalujou..

hele jednou týdně možná ale u fakt vážných případů kde nepomohly veškeré opatření - a to nemyslím jenom běžnou léčbu. Dávat si to pořád je blbost a dobrý gynekolog ti to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.15 19:08

Používala, při problémech právě necelí ten týden a byl klid…už na podruhý jsem cítila ef

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.1.15 19:08

Ekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.1.15 19:14

Mně taky pomohli..pro jistotu je mám doma..jsou dobré..a fakt jen těch 5 dní max, nebo obden mi radil dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.1.15 19:18

Ahoj já jsem dnes dostala canesten mast, canesten tablety, nějakou tabletu spolknout a doporučení na vyplachy rosalgin. Bylo mi receno, ze při silně mykoze mám udělat jeden výplach ráno a jeden večer…pry klidne jen do 250ml vody pul pytlicku. jinak vydržet v tomto režimu alespoň 2 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.1.15 19:30

@Aletheia hele me to trapi uz x let.. At menim stravu. Beru/neberu HA, proste vsechno mozny jsem zkousela, ale kolikrat mi prijde, ze se na me nekdo blbe podiva a je to tu.. Primo zanety to nejsou, pac vsechny vysledky ok, moje gynekolozka je vrchni operater pro karcinomy cipku a zkusila na me vse mozne, k tomuhle se docela upiram, pac u me jde o tzv. vaginalni diskomfort, vyse uvedeny Femigel teda katastrofa, no uvidime, co ten Rosalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.1.15 19:50

Pouzivam kdyz se vytok objevi, jako takova prvni pomoc, at je to rychle pryc. pak hned canesten.
porad urcite ne!

jestli se ti to vraci, problem bude jinde…

prelecil se i partner? (staci mazat canesten taky)
co tvoje strava?? (heslo pro google je protikvasinkova dieta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
27.1.15 20:13
@Banshee píše:
@Aletheia hele me to trapi uz x let.. At menim stravu. Beru/neberu HA, proste vsechno mozny jsem zkousela, ale kolikrat mi prijde, ze se na me nekdo blbe podiva a je to tu.. Primo zanety to nejsou, pac vsechny vysledky ok, moje gynekolozka je vrchni operater pro karcinomy cipku a zkusila na me vse mozne, k tomuhle se docela upiram, pac u me jde o tzv. vaginalni diskomfort, vyse uvedeny Femigel teda katastrofa, no uvidime, co ten Rosalgin.

to může být cokoliv, jíš příliš kyselého, nebo naopak sladkého, slabá imunita.. Jenom tak to určitě není a rozhodně to není jenom o antikoncepci. Hele máš to poprvé tak se drž těch 5 dní, psychika taky udělá hodně a když to vzdáváš už předem a přemýšlíš nad tím používat to pořád…

hele drž se rady, a uvidíš jak to dopadne. Každodenní výplachy ti v žádné případě zdraví nepřinesou, ano, nebudeš mít výtok, ale taky si zničíš vše dobré a to budeš o výpaších až do přechodu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.1.15 20:23

Děvčata když říkám všechno, tak všechno :D Žijeme ve světě Googlu. Moje mami na to trpí taky a zřejmě je to způsobeno hormonálními výkyvy a u nás v rodině je to dědičné. Navíc o každodenních výplaších tu nikdo nemluvil. :lol: Ale dobrý, já vás chápu, taky se vždycky snažím poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí