Vaginální výplach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Melody
28.1.15 09:58

Mně pomáhá. Vlastně jako jediný mi řeší přesně ten „diskomfort“, o kterým píšeš. Canesten nikdy nic, Femigel palil jak sviň. Rosalgin dám jednou, dvakrát večer, když cítím, že se „horším“. Udržuje mě to ve stavu „normálu“. Používám nárazově, nikterak pravidelně a :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.15 10:16

Super! Dekuji!
Zkusim tedy tech 5 dni Rosalgin a prelecit i partnera
Uz me to mebaviii;(((

• Citovat
  • Upravit
7
26.12.15 12:51

Chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s vaginálními výplachy. Už rok mě trápí vaginální výtoky s hrudkami. Několikrát jsem byla u gynekologa, protože se mi to neustále vracelo. Předepsal mi několik druhů vag. tablet a různé mastičky. Když jsem šla pak na kontrolu, řekl mi že je to v pořádku, ale za necelý měsíc se mi to opět vrátilo V lékárně jsem si koupila Canesten tabletu a mastičku Clotrimazol a měla jsem zase tak na měsíc klid. Tentokrát mi to ale přijde horší, svědí mě vstup do pochvy a výtok je tentokrát žluto bílý s hrudkami a dost hustý. Už si nevím rady, gynekolog mi jen předepisuje nějaké léky, ale moc to nepomáhá. Četla jsem o vaginálním výplachu a chtěla jsem se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti a jestli by jste mi některé doporučili. Chtěla bych se toho už zbavit, jsem z toho hodně zoufalá :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.1.16 18:24

@monciiiii Bereš HA? Zkus ten výplach Rosalgin, je fakt dobrý, a pak jako prevenci globulky s lactobacily gynekologické, nebo gynoflor..samozřejmě bavlněné prádlo, nepřehánět to s hygienou a nevyplachovat vodou uvnitř. Třeba ani nepoužívej žádné gel na mytí apod…Partner se taky musí přeléčit a rozhodně by ji měla omezit nebo úplně vyřadit bílý cukr a bílou mouku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.1.16 18:54

@monciiiii ale výtoky jsou i v pořádku, pokud nemáš pálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí