Menstruace - nepravidelná

84
26.1.15 16:16

menstruace - nepravidelná

Ahoj holky.
Chtěla jsem se s vámi poradit. Jsem rok po porodu (císař) kvůli preeklampsií. Po porodu jsem měla 9měsíců pravidelnou menstruaci, to jsem si chválila, že podle mě by se mohl psát kalendář. A jak jsem to řekla tak z ničeho nic, ten měsíc jsem to dostal o 3 dny dřív a to jsem jenom trochu krvácela pak 2dny nic a až ten 3den jsem to zase dostala ale to už bylo normální. A začali mi aji problémi s tlakem, tak jsem dostala půlku Egiloku25. A od té doby mám ms nepravidelnou, jeden den to dostanu pak několik dní jenom špiním. A tento měsíc na začátku cyklu mě děsně boleli prsa a vymačkala jsem z nich aji mlíko :(. K doktorce jsem chtěla už dřív ale pořád nebyl čas a chcu jít k ní tento čtvrtek (kvůli práci) ale jelikož budu mít, teda nejspíš ms tak to asi nemá cenu :( Nemáte s tým někdo zkušenost, co by to mohlo být. Jo a těhotá být 100% nemůžu. Doufám že sem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.1.15 16:46

@Lůca07 k doktorce bych si určitě skočila a poptala se na něco, co by ti ustálilo cyklus a cose týče prsou-kojíš? jinak nemuselo ani jít o mléko, ale o mlezivo-a to může sousviset s tou tvou nepravidelnou ms- může to být hormonální porucha. Ale neznepokuj se, nejde o nic vážného.. Já měla to samé-spoustu téměř rok a přitom ještě ani děti nemám, prodělala jsem několik vyšetření a ve finále stejně mi řekl doktor, že se to může stát a můžou za to prostě hormony..
Určitě na tohle celé upozorni dokotorku-ona by to měla dát do kupy. Já kvůli tomu nemohla otěhotnět a nakonec jsem změnila dr-můj starý doktor to neřešil a nový nasadil léky na upravu cyklu-ms chodila jak hodinky, i ty prsa se „spravili“ a nyní jsem v šestém měsíci ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
84
26.1.15 17:19

Gratulují k těhotenstvím. Přeji hodně zdravíčka tobě aji miminku:). Naštěstí teď nechci otěhotnět ani letos. Plánuji až příští rok, tak snad se mi to do té doby upraví :) Jen mě vyděsilo jaký to mám. Hlavně když jsem to měla krásně pravidelný a bez křečí. To jsem ani nevěděla že to mám:). A teď se vždycky těším až už to dostanu protože jsem nafouklá jak baloun chvilku před prasknutím. Jinak nekojím. A moc děkují za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí