Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Chtěla jsem se s vámi poradit. Jsem rok po porodu (císař) kvůli preeklampsií. Po porodu jsem měla 9měsíců pravidelnou menstruaci, to jsem si chválila, že podle mě by se mohl psát kalendář. A jak jsem to řekla tak z ničeho nic, ten měsíc jsem to dostal o 3 dny dřív a to jsem jenom trochu krvácela pak 2dny nic a až ten 3den jsem to zase dostala ale to už bylo normální. A začali mi aji problémi s tlakem, tak jsem dostala půlku Egiloku25. A od té doby mám ms nepravidelnou, jeden den to dostanu pak několik dní jenom špiním. A tento měsíc na začátku cyklu mě děsně boleli prsa a vymačkala jsem z nich aji mlíko
. K doktorce jsem chtěla už dřív ale pořád nebyl čas a chcu jít k ní tento čtvrtek (kvůli práci) ale jelikož budu mít, teda nejspíš ms tak to asi nemá cenu
Nemáte s tým někdo zkušenost, co by to mohlo být. Jo a těhotá být 100% nemůžu. Doufám že sem to napsala srozumitelně.
@Lůca07 k doktorce bych si určitě skočila a poptala se na něco, co by ti ustálilo cyklus a cose týče prsou-kojíš? jinak nemuselo ani jít o mléko, ale o mlezivo-a to může sousviset s tou tvou nepravidelnou ms- může to být hormonální porucha. Ale neznepokuj se, nejde o nic vážného.. Já měla to samé-spoustu téměř rok a přitom ještě ani děti nemám, prodělala jsem několik vyšetření a ve finále stejně mi řekl doktor, že se to může stát a můžou za to prostě hormony..
Určitě na tohle celé upozorni dokotorku-ona by to měla dát do kupy. Já kvůli tomu nemohla otěhotnět a nakonec jsem změnila dr-můj starý doktor to neřešil a nový nasadil léky na upravu cyklu-ms chodila jak hodinky, i ty prsa se „spravili“ a nyní jsem v šestém měsíci
![]()
Gratulují k těhotenstvím. Přeji hodně zdravíčka tobě aji miminku:). Naštěstí teď nechci otěhotnět ani letos. Plánuji až příští rok, tak snad se mi to do té doby upraví
Jen mě vyděsilo jaký to mám. Hlavně když jsem to měla krásně pravidelný a bez křečí. To jsem ani nevěděla že to mám:). A teď se vždycky těším až už to dostanu protože jsem nafouklá jak baloun chvilku před prasknutím. Jinak nekojím. A moc děkují za uklidnění ![]()