Nelze vyléčit opakované záněty

1151
25.1.15 10:57

nelze vyléčit opakované záněty

Prosím o radu už jsem fakt zoufalá, řeším záněty pochvy od porodu což je už 4 roky, vždy co doberu atb. se to ale vrátí, gynekoložka mi furt jen mění atb.,doporučí výplachy a poté femibion jinak to neřeší, kvůli tomu zřejmě nemůžu ani rok a půl znovu otěhotnět, ted tam jdu za pár dní, chtěla bych to už nějak účinně vyřešit. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
25.1.15 11:01

Mě od opakovaných zánětů pomohla až změna gynekologa. Od té doby mám zánět max 1× ročně, předtím jsem je měla snad 9× za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
25.1.15 11:04

@quanavera kamarádce na to pomohl wobenzyn a švagrové zase na opakované záněty močáku tibetská houba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
25.1.15 11:05

@quanavera Změnila bych gynekologa. Cpát do tebe neustále ATB je blbost. Měla tě poslat na imunologii, alergologii. Případně bych investovala i do Wobenzymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.1.15 11:08

Ahoj, tak já s ní jsem jinak spokojená, už jsem jednou měnila a nedá se to srovnat, existuje nějaká léčba která opravdu zabírá, četla jsem něco o autovakcíně a taky že může být problém s chlamýdiemy, ty mi třeba nevyšetřila ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.1.15 11:09

Posilila bych telo jako celek. Atb zrejme nic neresi, problem bude asi vetsi. Ze svy zkusenosti doporucuju nechat se otestovat od energy a zelene potraviny dlouhodobe.

• Citovat
  • Upravit
4734
25.1.15 11:12

@quanavera Já měnila gynekologa snad 8×. Cpali mi neustále ATB na zánět, který jsem vlastně ani neměla. Až v listopadu po změně dr mi bylo sděleno, že mám cystu s podezřením na endometriozu. A víš jaká to byla úleva, když jsem neodcházela s ATB, ale s něčím, co by mi mohlo pomoct? Pokud nechceš změnit dr, tak si aspoň zaplať prohlídku u jiného gynekologa, ať ti řekne svůj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
25.1.15 11:14

A delala aspon testy aby atb byla presne zacilena? Takle ti akorat vybuduje poradnou rezistenci… ja bych zmenila gyn, nebo alespon zasla jinam. Kdyz jsem si nebyla jista tak jsem zasla normalne na kozni, tam udelali testy a zjistili ze to vubec neni zanet(mela jsem v kapse recept na tab od gyn) ale kvasinky s atypickym prubehem… pak uz jsem gyn zmenila a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.1.15 11:17

Tak ona mi vždycky udělá stěr s tím že tam jsou ty a ty bakterie takže zánět asi mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.15 11:23

@quanavera řešila bych poléčení i chlapa, může být on tou příčinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.1.15 11:28

Nespíme spolu s ochranou, když se snažíme o dítě, možná by to ale bylo ku prospěchu než se vyléčím, ale pochopte že já už se léčím tak dlouho že prostě to už pomalu vzdávám, to bysme spolu nemohli spát vůbec než já se vůbec někdy vyléčim:-(no přítel je v pořádku nic ho prý netrápí, ale mohl by si to nechat zkontrolovat i když už minulý rok byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
25.1.15 11:30

Zkus se poradit zdarma na www.tcmbohemia.cz. zmena gynekologa samozrejmosti.moji kamaradce pomohly vyplachy odvarem z maty peprve-matovy caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85371
25.1.15 11:35

@quanavera asi nepotesim, na bakterialni zanety trpim opakovane 10 let. Kazdy mesic. V tehotenstvi jsem ho mela „jen“ trikrat, naposled diagnostikovany v patek, za tri dny mam rodit. V tehotenstvi jsem s manzelem nespala vubec, takze prenos sexem nehrozi. Hygienu dodrzuju. Mozna mi pomohlo trochu chozeni do sauny, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85371
25.1.15 11:36

A vysetrovali mi vsechno mozne, vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.1.15 11:40
@blumen píše:
@quanavera asi nepotesim, na bakterialni zanety trpim opakovane 10 let. Kazdy mesic. V tehotenstvi jsem ho mela „jen“ trikrat, naposled diagnostikovany v patek, za tri dny mam rodit. V tehotenstvi jsem s manzelem nespala vubec, takze prenos sexem nehrozi. Hygienu dodrzuju. Mozna mi pomohlo trochu chozeni do sauny, ale jinak nic.

ahoj, takže myslíš že to otěhotnění nebrání? zbytečně se nervuju s vyléčením? A co ti dělali všechno za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí