Nelze vyléčit opakované záněty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1153
25.1.15 11:40
@blumen píše:
@quanavera asi nepotesim, na bakterialni zanety trpim opakovane 10 let. Kazdy mesic. V tehotenstvi jsem ho mela „jen“ trikrat, naposled diagnostikovany v patek, za tri dny mam rodit. V tehotenstvi jsem s manzelem nespala vubec, takze prenos sexem nehrozi. Hygienu dodrzuju. Mozna mi pomohlo trochu chozeni do sauny, ale jinak nic.

ahoj, takže myslíš že to otěhotnění nebrání? zbytečně se nervuju s vyléčením? A co ti dělali všechno za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85866
25.1.15 11:43

@quanavera proste testy na ruzne pohlavni choroby. Ty mas jake zanety (puvodce?). Ja se tim taky stresovala a otehotnela jsem :kytka: u me to byl ale prevazne porad dokola streptokok, obcas neco jineho, ale neskodneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.1.15 11:51

A změnila jsi i stravu? Od střev se to hodně odvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.15 11:53

No našli tam co vím jistě tak pořád trichomonády. Krevní testy na pohlavní choroby mi nedělali, možná stačí výsledek ze stěrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.15 11:58
@hofka píše:
A změnila jsi i stravu? Od střev se to hodně odvíjí.

Právě že moc ne, ale to bych doživotně si nemohla dát asi nic na co mám chut:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85866
25.1.15 12:06

@quanavera pockat, tohle neni sranda 8o to je pohlavne prenosna choroba, ktera se musi lecit a dukladne :! Navic by Tobe i partnerovi meli zaroven udelat test na HIV, chlamydie apod. Pokud mas tuto infekci, tak se o dite ani nesnazte, muze zposobovat potrat. Lecil se uz i Tvuj partner?? Dostavate oba antibiotika na spolknuti? (Nemas snad jen na zavadeni.) Musite se vylecit oba :! Samozrejme se to muze bohuzel i vracet. Po lecbe vymenuj porad rucniky a podobne. Tahle nemoc nelecena zpusobuje neplodnost u zen i u muzu.

Byt Tebou, zmenim hned doktora, pokud Te o tomto vsem neinformoval a neprelecil vas oba. Nechte se oba otestovat na zbyvajici pohlavni choroby (i jako samoplatci klidne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
25.1.15 12:09

Taky s tím v posl. době bojuju, nejdřív záněty, přemnožené bakterie, pak úplně rozházené PH, zabral mi FERMALAC, jsou to lactobacyly na zavádění, dle posl. stěrů už jsem OK, ale čípky si zavádím dál preventivně, třeba 1 - 2× za týden. A užívám i probiotika a lactobacyly v polykacích tabletách. Co je prý účinné, tak bylinné tinktury z Naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
25.1.15 12:10

Necetla jsem celou diskusi. na opakovane zanety by mohla pomoct draci krev - bylinkove kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.15 12:13

Já ti napíši moji zkušenost. Mívala jsem takové mykozy, že jednu jsem vyléčila vaginálníma tabletama a za měsíc jsem byla u gyn. znova. Taktéž asi před čtyřma rokama jsem tady zakládala diskuzi na toto téma. Totálně zoufalá, protože jsem měla pocit, že ani s manželem nemůžeme sex. žít, protože se pořád dokola léčíme z mykozy. Pak mi do diskuze jedna holčina napsala, jestli nemám problémy s lepkem, že ztoho můžou být věčné vagin. záněty. Začalo mi to hlodat v hlavě. Nakonec jsem se objednala na alergologie-imunologie, tam nemusíš mít doporučení od obvodáka. Došla jsem, řekla svůj problém, tak mi sám řekl, že je to pravda, že pokud má člověk intoleranci a nebo alergii na lepek, tak že to způsobuje vag. záněty. Že mi to vysvětlí, jako laikovi. Když něco sním, co obsahuje lepek a moje tělo má protilátky proti němu, jako že ho nesnesu. Tak bílé krvinky se vrhnou, jako ochrané vojsko na nepřítele, to co jsem snědla obalí do slizké hmoty a to mi ve střevech kvasí a pomnoží se na tom bakterie a vnikne zánět, který se nám ženám ukáže i dole v pochvě. Vzal mi krev do týdne jsem věděla výsledky a tam mi vyšlo, že mám střední alergii na lepek. Tet v listopadu, to budou tři roky, co se stravuji bezlepkově a vaginální mykoza se mi od té doby neukázala. A také tím, jak jíš stále ty antibiotika, tak ti vyžrali dobrou střevní mikrofloru ve střevech. Takže jako prvním by jsi měla začít brát laktobacili, aby se ti zase střevo osídlilo prospěšnou kultůrou. Protože, jak řekl dokror u ženy je základ mít v harmonii střeva, jak je tam nějaká disbalance, tak se to právě projevuje vaginálníma mykozama. Z těch probiotik neboli laktobacilů je nejlepší Biopron 9-Premium ty obsahují devět kmenů, které potřebuješ pro zdravé osídlení střeva. Oni tam za normálních podmínek jsou v tom střevě, ale ty když bereš ty antibiotika, tak ty ti je všechny zlikvidují a tim máš střeva v háji a pak se ti dělají ty vag. mykozy.. Tak tím Biopronem si pomůžeš ty střeva dát zase do rovnováhy správným osídlením. Píšu z mobilu, tak se omlouvám za případné chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.15 12:45

A ještě k těm trichomonádám na to opravdu bacha, musíš být přeléčena vždy zároveň se svím pohlavním přítelem. Jinak si to předáváte pin-pongovým efektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.15 13:11

http://www.wikiskripta.eu/…vovaginitida tady píšou že u trichomoniázy partnera příznaky zmizí samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.15 13:17

A ještě takovej dodatek, od mích 30 let jsme se snažili o mimčo, ale celou dobu se nedařilo, pořád jsem se léčila z mykoz. Po tom, co jsme zjistili z krve, že mám tu alergii na lepek, tak mi sám doktor říkal, že si mám počíst na netu, co způsobuje lepek s plodností, prostě tělo zablokuje a ty neotěhotníš.! Od toho listopadu, co jsem začala bezlepkově jíst, jsem v květnu našla dálnici na testu. Dá se říci, že vlastně po pěti letech jsem otěhotněla, celé ty roky jsem vlastně nevěděla, že můj hlavní nepřítel je lepek, možná bych měla mimi daleko dříve než ve 36 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.15 13:24

@quanavera
píšou většinou, ale když já jsem je měla, tak jsem také dostala ATB vag. prášky na zavádění a mastičkou Clotrimazol jsem si měla mazat vnějšek a manžel dvakrát denně měl mazat uda. Právě to doktor mi říkal o pin-ponku. Že by jsme si to předávali dokola. A u toho muže to vymyzí samo, ale časem, to by jsi sním nesměla aspoň tři měsíce souložit.
On většinou chlap nemá žádné projevy nákazy, ale je přenašečem, tak proto ten pin-ponk.

Příspěvek upraven 25.01.15 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.1.15 13:30

Nemyslím si že bych měla alergii na lepek, to bysme museli mít nějak v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
25.1.15 13:34

Není pravda, já to mám první z rodiny a zjištěno, až ve 35 letech. Pokud to není celiaky, s kterou se narodíš od malička, tak tady ty získané věkem jsou prý vyvolané stresem,,to my řekl doktor.☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí