Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ok tak raději přeléčím i partnera a myslíš že gynekoložka když napíše léčbu mě může jí napsat rovnou i partnerovi když tam semnou nebude?
No a jak zjistím že mám alergii na lepek, co jsem četla tak nemám žádné příznaky
@quanavera píše:
http://www.wikiskripta.eu/…vovaginitida tady píšou že u trichomoniázy partnera příznaky zmizí samy
Wikipedii se nerid, byvaji tam napsane blbosti.
To mi chces tvrdit, ze doted vas doktorka nelecila soucasne?!? Tou puvodcem neni bakterie, ani vir, ale prvok. Nechapu, ze to bere tak na lehkou vahu. Zmen co nejrychleji doktora!!
Tady mas o neco lepsi info.
http://www.pohlavni-nemoci-a-jejich-priznaky.cz/trichomoniaza
@quanavera
se mnou tam také partner nebyl, tu mastičku co mi napsal Clotrimazol, tak řekl rovnou manžel mazat žalud dvakrát denně ráno a večer a vy mazat zevně. A ta mastička se dá koupit i bez předpisu.
@quanavera zadna dieta ti tohle onemocneni nevyleci. Prvok nema v pochve ani v muzskem pohlavnim ustroji, uretre, nic pohledavat.
Meli by otestovat i jine pohlavni choroby.
@kotýsek ale Ty jsi mela mykozu (kvasinky), zakladatelka ma neco uplne jineho, na to clotrimazol ani dieta a nic podobneho nezabere. A rozhodne ne masticky. Musi polykat tablety, aby se ten puvodce znicil v celem tele, mocove trubici, pochve. U partnera taky v mocově a pohlavnim ustroji.
Blumen:v celém těle snad není píšou tam jen rozmnožovací a močové ústrojí
@quanavera ano, myslela jsem to tak, ze ty tabletky se musi u obou pohlavi pouzivat oralne (polykat), ze mazani mastickou zaludu nepomuze…
ani samotne zavadeni tablet do pochvy. Lecba musi probihat soucasne a behem ni vynechat sex.
Blumen:Jinak neléčila nás současně, jen co si pamatuju tak řekla že spolu po dobu léčení nemáme spát. Myslíš že léčbu napíše i partnerovi, vím že se mu nebude chtít jít na vyšetření, protože mu nic není.
@quanavera bezlepkovou dietu mám asi 5 let, jsem v rodině první a když mě doktorka posílala na vyšetř. byla jsem v klidu, taky jsem neměla žádné příznaky a jaké bylo mé překvapení, když mi to na gastroenterologii potvrdili. Mě chtěl můj gynekolog taky poslat na vyšetř., když se mi záněty nedařilo léčit, ale já chodím pravidelně na kontroly, takže u mě to ta příčina nebyla, ale něco na tom určitě bude.
Blumen
já je měla dvakrát během deseti let ty trichomonády a o pár příspěvků jsem psala, co jsem nato dostala.
@quanavera píše:
Blumen:Jinak neléčila nás současně, jen co si pamatuju tak řekla že spolu po dobu léčení nemáme spát. Myslíš že léčbu napíše i partnerovi, vím že se mu nebude chtít jít na vyšetření, protože mu nic není.
Spravne by vam mela dat leky pro oba rovnou.
@kotýsek aha, ja ten dlouhy prispevek jen proletela ![]()
@quanavera píše:
Právě že moc ne, ale to bych doživotně si nemohla dát asi nic na co mám chut:-(
to je docela chyba, aspoň to dočasně zkusit nebo zkusit nějaký detox třeba Enterosgel? Ale prostě všecko se vším souvisí. Není to jenom problém jedné části těla, když je to dlouhodobé.