Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, s přítel se snažíme už rok o miminko, chtěla bych se zeptat zda někdo neměl podobně, 23.1 sem začla špínit trvalo to 2dni pak sem měla hnědý výtok, menstruaci sem měla dostat dnes 28.1 ale nedorazila test sem delala sice odpoledne a den před menstruaci, mohlo by to známenat těhotenství, vím že nejste ginekologoveale jestli ste nebyli nátom někdo podobně, moc dekuju za odpověďi
Byl test pozitivní?
Ja spinila v den kdy jsem to měla dostat. Myslela jsem že začíná menzes a druhý den ráno nic. Udělala jsem test a bylo vymalováno 😃
Ahoj, ja mam zpozdeni uz asi 17, dni testy negativni, asi pted 3 dny jsem spinila myslela jsem ze uz dorazi ms, nedorazila spineni prestalo.
Eš tě skusim, dnes udělat test, už by to snad mělo ukázat kdybych byla těhu ![]()
@Anonymní píše:
Eš tě skusim, dnes udělat test, už by to snad mělo ukázat kdybych byla těhu
Jak dlouho mas zpozdeni?
@Kuky222 píše:
Ahoj, ja mam zpozdeni uz asi 17, dni testy negativni, asi pted 3 dny jsem spinila myslela jsem ze uz dorazi ms, nedorazila spineni prestalo.
Ahoj, a dělala si test? ![]()
@Anonymní píše:
2 dní
To nic neni dva dny, zkus pockat, udelej so test treba v patek to uz by to mohl neck ukazat
Ja si test delala, vse negativni, dneska jdu u doktora tak budu vedet co to je
@Kuky222 jo počkám do pátku, jestli nepřijde tak si ho udělám a uvidím, dej pak vědět jak to dopadlo, ![]()
@Anonymní píše:
@Kuky222 tak co vám řekl doktor? :
Jsem objednana az na 16:40
Dobrý den, s přítel se snažíme už rok o miminko, chtěla bych se zeptat zda někdo neměl podobně, 23.1 sem začla špínit trvalo to 2dni pak sem měla hnědý výtok, menstruaci sem měla dostat dnes 28.1 ale nedorazila test sem delala sice odpoledne a den před menstruaci, mohlo by to známenat těhotenství, vím že nejste ginekologove
ale jestli ste nebyli nátom někdo podobně, moc dekuju za odpověďi