Špinění mimo menstruaci s tělískem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
RMD
18
7.10.19 21:23

Špinění mimo menstruaci s tělískem

Ahoj, v červenci jsem byla na zavedení nehormonalniho tělíska. Po druhé menstruaci od zavedení však každý den mírně krvácím, vždy alespoň jednou za den naleznu na toaletním papíru krvavý hlen. Je to způsobenze tělískem nebo se může jednat i o jiný problém. Docela mě to štve. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.10.19 06:55

Za poslední dva cykly jsem měla dvakrát stejný problém (ob cyklus). Tělísko mám rok a čtvrt a byla jsem celou dobu hodně spokojená :) Po prvním takovém cyklu jsem měla preventivní prohlídku a doktor tam neviděl žádný problém, říkal, kdyby se to opakovalo, mám se znovu zastavit, ale jsem v zahraničí, takže to zvládnu až za měsíc :-/ Doufám ale, že to není nic vážnějšího a jen to otravuje :srdce: Léčím se teda nějakou dobu se štítnou žlázou a poslední 3 měsíce beru nový lék, tak to může být i spojené s tím.

• Citovat
  • Upravit
9.9.20 06:51

Špinění mimo menstruaci

Dobrý den, prosím vás pěkné chtěla bych se zeptat skoro rok mám nehormonalni tělísko pregna inara, poslední týden mě bolí prsa a v podbřišku 3 den už špiním TT mám pozitivní a menstruaci mám dostat příští týden v pondělí. V pátek jsem byla na běžné prohlídce a Dr na ultrazvuku nic nevyděla. Je možné že bych byla těhotná? Moc děkuji :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí