Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mozna to nebude ten samy pripad, ale kdyz jsem vysadila HA(Cerazzette-to se taky bere pri kojeni), protoze jsem chtela otehotnet, prvni menses bylo take spis jen spineni. Hormony se proste usazuji a rovnaji, takze to neni uplne standardni, rekla bych ![]()
Příspěvek upraven 11.12.11 v 20:23
Ahoj měla jsem to skoro stejně jako ty… až další ms se mi to srovnalo a ted to zas trošku pokulhává… porod kojení a HA mi to hodně rozházely… ted neberu nic a čekám zda se to srovná…
Neroste ti sliznice, tak jen špiníš. Tělo musí najet na „svoje“ hormony, neboj, ona mrcha dorazí v plné parádě během pár cyklů ![]()
Já jsem HA neměla, plně kojila, nejdřív bylo několikrát špinění asi po 20dnech a pak se to konečně rozjelo a přišla taková ms, že mě to málem spláchlo ![]()
Ahojte ![]()
Chci se zeptat, jestli neměla některá z vás podobný problém. Po revizi (listopad) mi přišla normální menstruace po 35 dnech. Druhá zapomněla dorazit, nešla jsem na vyvolávačku s tím, že další snad přijde. Teď teda mi to přišlo přesně na den. Ale není to normální MS, jen špinění. Trvalo dva dny a ustalo, dneska už nic…tak já nevím. Minulý měsíc mudra tvrdila, že sliznici mám dobrou, tak nechápu, proč se neodlučuje, testy samozřejmě negativní. Chápu, že tělo je zmateno z revize, ale ráda bych začala zase pracovat na mimi. Co radíte? Mám to brát jako MS a normálně se začít snažit nebo si mám jít pro vyvolávačku, aby se mi to dostavilo znovu? Děkuji za rady ![]()
Ahoj,
Poradíte mi prosím co může znamenat špinění místo MS? Už to takto mám 3 měsíce cca. Antikoncepci beru, všechny testy po celé měsíce negativní. V posledním měsíci jsem byla u 3. prášku a proběhl pohlavní styk (vše ven hhh, ne dovnitř), avšak nyní se opět dostavilo jednodenní špinění místo MS a testy opět negativní. Prsa mě ale bolela prakticky měsíc.
Plánuji vysadit prášky, resp vyměnit, ale čím tohle může být?
Díky za odpovědi
Ahoj,
Poradíte mi prosím co může znamenat špinění místo MS? Už to takto mám 3 měsíce cca. Antikoncepci beru, všechny testy po celé měsíce negativní. V posledním měsíci jsem byla u 3. prášku a proběhl pohlavní styk (vše ven hhh, ne dovnitř), avšak nyní se opět dostavilo jednodenní špinění místo MS a testy opět negativní. Prsa mě ale bolela prakticky měsíc. Plánuji vysadit prášky, resp vyměnit, ale čím tohle může být?
Díky za odpovědi
![]()
ahoj, jsem 5 měsíců po porodu. Po šestinedělí jsem brala HA Azalii (při kojení jsem nic jiného nemohla), pořád jsem měla MS, týden MS a 4 dny pauza a pořád dokola, vydržela jsem to dva měsíce. Dr mi řekla ať to vysadím že mi to nesedí. Hned po vysazení zase MS a teď přesně po 28 dnech jsem začala špinit, nadšená že se mi to srovnává, špinila jsem 5 dní a hotovo, krvácení nikde. Mám to brát jako menses? Občas ještě nakojím, ale max dvakrát denně, jina flaška.