Špinění místo MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.12.11 17:53

špinění místo MS

ahoj, jsem 5 měsíců po porodu. Po šestinedělí jsem brala HA Azalii (při kojení jsem nic jiného nemohla), pořád jsem měla MS, týden MS a 4 dny pauza a pořád dokola, vydržela jsem to dva měsíce. Dr mi řekla ať to vysadím že mi to nesedí. Hned po vysazení zase MS a teď přesně po 28 dnech jsem začala špinit, nadšená že se mi to srovnává, špinila jsem 5 dní a hotovo, krvácení nikde. Mám to brát jako menses? Občas ještě nakojím, ale max dvakrát denně, jina flaška.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6939
11.12.11 20:22

Mozna to nebude ten samy pripad, ale kdyz jsem vysadila HA(Cerazzette-to se taky bere pri kojeni), protoze jsem chtela otehotnet, prvni menses bylo take spis jen spineni. Hormony se proste usazuji a rovnaji, takze to neni uplne standardni, rekla bych :think:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.12.11 20:23

Ahoj měla jsem to skoro stejně jako ty… až další ms se mi to srovnalo a ted to zas trošku pokulhává… porod kojení a HA mi to hodně rozházely… ted neberu nic a čekám zda se to srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.11 21:57

Neroste ti sliznice, tak jen špiníš. Tělo musí najet na „svoje“ hormony, neboj, ona mrcha dorazí v plné parádě během pár cyklů :twisted:
Já jsem HA neměla, plně kojila, nejdřív bylo několikrát špinění asi po 20dnech a pak se to konečně rozjelo a přišla taková ms, že mě to málem spláchlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
18.2.14 13:42

Ahojte :)
Chci se zeptat, jestli neměla některá z vás podobný problém. Po revizi (listopad) mi přišla normální menstruace po 35 dnech. Druhá zapomněla dorazit, nešla jsem na vyvolávačku s tím, že další snad přijde. Teď teda mi to přišlo přesně na den. Ale není to normální MS, jen špinění. Trvalo dva dny a ustalo, dneska už nic…tak já nevím. Minulý měsíc mudra tvrdila, že sliznici mám dobrou, tak nechápu, proč se neodlučuje, testy samozřejmě negativní. Chápu, že tělo je zmateno z revize, ale ráda bych začala zase pracovat na mimi. Co radíte? Mám to brát jako MS a normálně se začít snažit nebo si mám jít pro vyvolávačku, aby se mi to dostavilo znovu? Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 16:47

Ahoj,

Poradíte mi prosím co může znamenat špinění místo MS? Už to takto mám 3 měsíce cca. Antikoncepci beru, všechny testy po celé měsíce negativní. V posledním měsíci jsem byla u 3. prášku a proběhl pohlavní styk (vše ven hhh, ne dovnitř), avšak nyní se opět dostavilo jednodenní špinění místo MS a testy opět negativní. Prsa mě ale bolela prakticky měsíc.
Plánuji vysadit prášky, resp vyměnit, ale čím tohle může být?

Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
1
9.2.18 18:39

Ahoj,

Poradíte mi prosím co může znamenat špinění místo MS? Už to takto mám 3 měsíce cca. Antikoncepci beru, všechny testy po celé měsíce negativní. V posledním měsíci jsem byla u 3. prášku a proběhl pohlavní styk (vše ven hhh, ne dovnitř), avšak nyní se opět dostavilo jednodenní špinění místo MS a testy opět negativní. Prsa mě ale bolela prakticky měsíc. Plánuji vysadit prášky, resp vyměnit, ale čím tohle může být?

Díky za odpovědi 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria