Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono to nejspíš nic nebude, ale já bych si pro klid na tu pohotovost přeci jen zašla.
Já osobně bych byla vyplašená, ikdyž mi gynekolog říkal, že hnědé špinění je v rámci možností ok (oproti červené krvi). Možná si zkus zavolat na pohotovost (nevím, zda se dá zavolat přímo na tu gynekologickou) a popiš jim, co ti je a zeptej se, zda se máš přijet ukázat.
Ve 14 týdnu jsem začala spinit a volala sem hned na gyndu a odpoledne tam jela.
No, já bych přeci jen sjela na pohotovost. Alespoň budeš vědět.
Děkuji, holky. Tak jsem raději na tu pohotovost zavolala. A tam jsem se dozvěděla, že přijet mám jen v případě, že se špinění přemění na krvácení, kdy nebudu stíhat měnit vložky
jinak mám jít až příští týden ke svému gynekologovi.
Tak to je teda zvláštní přístup, se jim spíš nechce pracovat. Každopádně kdyby to do večera neustalo, sedla bych do auta a na tu pohotovost jela. Jak už tam budeš, tak se na tebe podívají.
To je docela drsně řečeno, to by mě asi taky šokovalo. Nicméně, na druhou stranu, je to pohotovost, kam se jezdí opravdu s urgentními věcmi, což je fakt, že špinění není, no. Já bych tam asi jela, objevilo-li by se červené krvácení v jakékoliv intenzitě. Hnědé špinění asi opravdu vydrží do pondělka na ten screening ![]()
@Anonymka 01 Přesně to jsem si řekla po tom telefonátu taky. Že se jim nechce. Už jsem tam jednou byla v 6. týdnu se špiněním a doktorky mi řekly to samé. Proto dnes otalim, ať si tam zas nepřipadam jako blbec. Kdybych neměla AngelSounds a nemohla si ověřit srdíčko, už bych tam jela včera rovnou z práce ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se za nové téma, vím, že podobnych diskuzí jsou mraky, přesto bych se s Vámi ráda poradila a získala vaše aktuální názory.
Včera v práci cca ve 14 h jsem na WC zjistila, že špinim. Bylo to po utření na toal. papíře, výtok hnědé barvy.
Doma jsem po zbytek dne odpočívala, špinění však neustalo.
Musím si ředit mírně krev Stacylem, takže kdybych si dala Ascorutin, mají tyto dva preparáty protichůdný účinek. K tomu jsem předevčírem dobrala Duphaston.
Zkontrolovala jsem srdeční akci prcka pomocí AngelSounds a srdce tluče. V pondělí ráno jdu na prvotrimestralni screening.
V minulosti jsem prodělala jedno biochemické a jedno zamlkle těhotenství, takže jsem nervózní.
Myslíte, že mám být v klidu a počkat do pondělí na screening? Nebo to i v pondělí řešit se svým gynekologem? Případně teď o víkendu pohotovost?
Děkuji za vaše názory.