Špinění na začátku 7tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.5.21 07:27

Špinění na začátku 7tt

Dobrý den,

jsem v 7tt…už minuly týden jsem byla v nemocnici, protože jsem slabě krvacela, tedka spinim. Byla jsem u doktora v pátek a nic na to neříkal. Jdu až zase v pátek, mate nějaké zkušenosti? Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
16.5.21 07:28

Takhle na zacatku to buď dopadne nebo ne. Ale to, že spinis nemusí znamenat, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
16.5.21 07:42

Začátky jsou buď a nebo 😏máš se ptát dr pokud sám nic neříká.. Pak bys věděla.. Počkej si do další kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
16.5.21 08:52

Počkej ty si řekla pane doktore špiním a on na to nic neřekl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.5.21 10:35

@JancaS84 no ja kvůli tomu byla v te nemocnici, takže to je i v te zprávě a ten ultrazvuk, když mi dělal v pátek tak byl taky od krve, kamarádky psaly, ze ony braly ten utrogestan..tak se ho na to zeptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
16.5.21 13:10
@Petrussee píše:
@JancaS84 no ja kvůli tomu byla v te nemocnici, takže to je i v te zprávě a ten ultrazvuk, když mi dělal v pátek tak byl taky od krve, kamarádky psaly, ze ony braly ten utrogestan..tak se ho na to zeptám…

Takže ty jsi přišla k doktorovi, strčila si mu do ruky zpravu a neřekla jsi mu, krvacela jsem byla jsem na pohotovosti, sice už nekrvacim ale pořád špiním. On ti udělal utz a neřekl ti plod je ok, není ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
16.5.21 13:12
@Petrussee píše:
Řekla bych si určitě o utrogestan a koupila Ascorutin
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.5.21 13:58

@JancaS84 řekl, ze to je v děloze a ať přijdu příští pátek :?, akorát mě teda nechal doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
16.5.21 13:59

@Andrejka13 jo, řeknu, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
16.5.21 14:59
@Petrussee píše:
@JancaS84 řekl, ze to je v děloze a ať přijdu příští pátek :?, akorát mě teda nechal doma

No tak ležet, žádnej sex a uvidíš na kontrole. Snad to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí