Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takhle na zacatku to buď dopadne nebo ne. Ale to, že spinis nemusí znamenat, že je něco špatně.
Začátky jsou buď a nebo 😏máš se ptát dr pokud sám nic neříká.. Pak bys věděla.. Počkej si do další kontroly.
Počkej ty si řekla pane doktore špiním a on na to nic neřekl? ![]()
@JancaS84 no ja kvůli tomu byla v te nemocnici, takže to je i v te zprávě a ten ultrazvuk, když mi dělal v pátek tak byl taky od krve, kamarádky psaly, ze ony braly ten utrogestan..tak se ho na to zeptám…
@Petrussee píše:
@JancaS84 no ja kvůli tomu byla v te nemocnici, takže to je i v te zprávě a ten ultrazvuk, když mi dělal v pátek tak byl taky od krve, kamarádky psaly, ze ony braly ten utrogestan..tak se ho na to zeptám…
Takže ty jsi přišla k doktorovi, strčila si mu do ruky zpravu a neřekla jsi mu, krvacela jsem byla jsem na pohotovosti, sice už nekrvacim ale pořád špiním. On ti udělal utz a neřekl ti plod je ok, není ok?
@Petrussee píše:Řekla bych si určitě o utrogestan a koupila Ascorutin
@JancaS84 řekl, ze to je v děloze a ať přijdu příští pátek
, akorát mě teda nechal doma
@Petrussee píše:
@JancaS84 řekl, ze to je v děloze a ať přijdu příští pátek, akorát mě teda nechal doma
No tak ležet, žádnej sex a uvidíš na kontrole. Snad to bude v pořádku.
Dobrý den,
jsem v 7tt…už minuly týden jsem byla v nemocnici, protože jsem slabě krvacela, tedka spinim. Byla jsem u doktora v pátek a nic na to neříkal. Jdu až zase v pátek, mate nějaké zkušenosti? Dekuju.