Špinění po kontryhelu ?

Anonymní
24.6.24 18:57

spineni po kontryhelu ?

Ahoj holky.
Snazime se s pritelem o mimco, nejde nam to, a tak zkousim vse mozne. Ted jsem zacala pit kontryhel. Nasbirala jsem si ho na louce, jelikoz ho roste vsude kolem plno. Piju rano a vecer, od prvniho dne ms az do ovulace (takto jsem se docetla na netu). Nicmene 7. den cyklus jsem po styku zacala spinit, dalsi den jsme to zkusili znovu a opet spineni. Dalsi dva dny jsme spolu nespali a stejne spinim. Nic sileneho, neni to ani na vlozku, ale premyslim, cim to muze byt a napadl me prave ten kontryhel. Mate s tim nektera zkusenost? Mam jej radeji prestat pit? Jinak jsem zacala ted prvni mesic… moc diky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
24.6.24 20:01

Ja tedy nemám přímo zkušenost se samotným kontryhelem, ale brala jsem přípravek gynex, kterej jej taky obsahuje + sem tam ten kontryhelovy caj, ale to v menším mnozstvi.. brala jsem to zejmena kvůli úpravě cyklu- měla jsem silene nepravidelne a dlouhé cykly- a taky jsem po užívání tak ruzne spinila..
Možná mi to cyklus ještě více rozhazelo, na druhou stranu to můj organismus možná taky trochu nastartovalo, protože zanedlouho poté se “zadarilo”..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
25.6.24 05:43

Kontryhel je byina především na srovnání cyklu, MS komfort, PMS, podporuje růst sliznice a proto se nesmí při podezření na endometriozu. Kontryhel má mimo jiné schopnost zvyšovat progesteron, proto u žen, které nemají jinak problém s cyklem je vhodné ho brát od ovulace max do konce MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
25.6.24 05:44
@LogLady píše: Více

Gynex je přípravek, který spíše podporuje estrogen a spousta žen, které mají estrogenu dostatek či nadbytek tak má při jeho užívání problémy nebo se jim zhorší symptomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
25.6.24 05:47
@Anonymní píše: Více

Jo a na podporu početí je dobrý přípravek od Gabriely Tuatti Natur Endo, je to tříměsíční dávka, není to nejlevnější, ale paní je velice zkušená v oblasti ženských problémů a početí a má dobré výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
25.6.24 11:19
@LadaSva píše: Více

Aha, tak to jsem ani nevěděla.. 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...