Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky.
Už jsem nervózní. Většinou MS končí tím, že 6. den MS už jen spinim a pak krvácení úplně vymizí, ale už to je dalších 5 dní a stále špinění nezmizelo. Navíc to spineni zapacha a je mi nepříjemné být s tím mezi lidma.. Na internetu nic moc nemůžu najít, buď mi to píše, že jsem těhotná. Což mi přijde nepravděpodobné, protože si myslim, že menstruaci jsem měla. Včera dělaný těhotenský test byl negativní. Nebo to poukazuje na hormonální nerovnováhu, což mi také přijde nerpavdepodobne, jelikož antikoncepci neberu, hormonální tělísko nemám a psychicky si taky připadám v normálu. Jen teď vysiluju no. A jako poslední možnost mi to píše, že to můžou být cysty nebo endometrióza, ale k doktorovi se nedostanu dříve jak v pondělí. Poradíte prosím? ![]()
Může to být hormonální výkyv/nerovnováha - nemusíš brát antikoncepci/mít tělísko nebo mít jakékoliv jiné příznaky - já třeba mám s hormonální nerovnováhou furt nějaké problémy a to jsem antikoncepci nikdy nebrala, tělísko apod taky nikdy neměla a psychicky jsem někdy možná až příliš v pohodě
každopádně pokud to zapáchá, může být i nějaká infekce nebo nějaký jiný problém - pokud by špinění neprestalo, zasla bych v pondělí k doktorce - asi bych to viděla na nějaký ten hormonální výkyv, což je normální a někdy se hold stane ![]()