Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam bohužel nevidím nic. Po šesti dnech by už ve většině případů byla velmi dobře viditelná druhá čárka. Já to tak aspoň měla u obou dětí. Ale možná bude mít někdo jinou zkušenost.
Nevidím nic.
Btw v nastavení foťáku se dá nastavit, že se ti na fotkách nebude zobrazovat ten nechutný znak kamery telefonu.
Já tam velmi slabou 2 čárku vidím, třeba se vám posunula ovulace a těhotenství je mladší. ![]()
Ja tu druhou vidím, nekdo má třeba týden po vynechání furt bilo, tak zkus za dva dny a uvidíš, jestli bude silnější ![]()
Já teda mám zatím jen jednu zkušenost, ale 6 dní po termínu MS jsem měla dálnice jak blázen, tohle se mi na prosperující těhotenství zdá málo, jedině, že by ovulace byla dýl a tím se posunul celý cyklus. Zkus test za 2 dny, pokud nebude ta druhá silnější, tak bohužel, hladina HCG se má každých 48 hodin zhruba zdvojnásobit..
Tohle je na 6dnu zpoždění hodně velká bída. Ale zase nepišeš kdy byla ovulace
@Anonymní píše:
Test píše: Více
chtělo by to lepší fotku, je to moc tmavé aby ta, šlo pořádně něco vidět
Něco tam asi je, ale zkus to vyfotit třeba na nějakém bílém podkladu. Vezmi si kus čistého bílého papíru, na to polož test a vyfoť. Jinak mohla být ovulace později a proto je tam teprve duch. Ale chce to zkusit za 2 dny další test nebo si zajít na krev.
Hele, počkej, udělej test později. Já měla 3 dny po termínu MS úplně bílo. 10 dní po termínu dálnice.
U prvního tehu jsem měla čárky ještě před MS. Pockej, uvidíš, pokaždé je to jiné. ![]()
Ahoj chci se zeptat zda už blázním MS nepřišla už 6 dní toto je druhý test první mi vyšel negativní a tento druhý snad ukáže že jsem v tom. Ale nevím zda to není jen duch 🙄
Příspěvek upraven 20.07.21 v 08:15