Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer,
prosím vás, vidíte tam něco? Na mamatestu se mi v rozmezí 3 dnů rozbrazuje jeden duch za druhým. Menstruace by měla být zítra, jsem 10DPO.
Moc děkuji za názory ![]()
Příspěvek upraven 17.07.21 v 22:40
Videt neco je, zalezi, kdy byla ovulace. Ale ty testy vubec nesili ![]()
Ještě pockej, me zacaly testy silit az 18dpo a první duch byl 12 dpo.
@0Aneta28 neptal vidí ale těžko říct zkus za několik dní nemá cenu tetsovatnekolikratza den. U vidíš kdzbudes deatmiimalne po 2 dnechel by tam být viditelny rozdíl
Dusici tam jsou. Mama test falesne pozitivni nedela, takze nejake HCG v tele mas.
Vyckej do terminu menstruace a pak by mel silet, pokud nesili, je dost dobre mozne, ze to zamlkne. To se bohuzel stava, takovy je zivot.
Nemá to smysl řešit. Prostě bud v klidu a počkej týden. Po týdnu jasně uvidíš, zda MS přišla a můžeš znova udělat test. Nebo Prostě zajít na Hcg na krev. Daleko lepší varianta než honit duchy na testech a stresovat, zda sílí ![]()
@warita píše:
Dusici tam jsou. Mama test falesne pozitivni nedela, takze nejake HCG v tele mas.Vyckej do terminu menstruace a pak by mel silet, pokud nesili, je dost dobre mozne, ze to zamlkne. To se bohuzel stava, takovy je zivot.
To si nemyslím, že nedělá falešné duchy. Já mám teď 6 dní po ms a 5 dní po sexu a na mamatestu tohle.
Podotýkám že jsem to jen zkusila, protože už jsem o falešně pozitivních mamatestech taky slyšela..
to by byl gól, kdybys byla těhotná. Kamarádka měla ovulaci 2 den po MS… tak abys na tom nebyla podobně
@Modesta
Tak kdybych byla nevadilo by to. Ale jsem spíš toho názoru, že ty testy se spíš zhoršily.. ![]()
@Sasanka20071 pouzivam cele roky mama testy a NIKDY ani jednou jedinkrat jsem nemela ducha na tesu, pokud jsem nebyla tehotna. Kdyz nemam v sobe ani tuk HCG, vyjde vzdy snehove bily jako zima na severnim polu.
@warita
Já si myslím, že už mám docela dost zkušeností na to kolik mi je a mám už dost dětí. Takže jsem myslím schopná to porovnat. Ale každý má právo na svůj názor.
@Sasanka20071 píše:
@warita
Já si myslím, že už mám docela dost zkušeností na to kolik mi je a mám už dost dětí. Takže jsem myslím schopná to porovnat. Ale každý má právo na svůj názor.
Souhlasim, obcas duchy delaj. ![]()
Dobre, nebudu se hadat. Testuju uz roky a ma zkusenost je, ze duchy nedelaji, proto je taky preferuju. Nebudu ale nikomu nic vymlouvat.
Třeba na každého reaguje jinak, mně taky dělal falešné duchy
.