Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja vidím jen negativní testy, ani když to zvětším a dám jas na max nevidím vůbec nic.
Pokud jsi měla ovulaci posunutou udělej si další test třeba za týden. Já jsem to tak měla a ani 2 dny po vynechání jsem neměla test pozitivní. Ten přišel až asi 8 dní po vynechané MS. ![]()
Nevím já taky nic nevidím ale těžko říct asi zkusit za pár dní znovu udělat
Já teda vidím ducha a nemusím se uplně extra snažit, abych ho zahlídla. Něco se tam skutečně rýsuje
@Lilypad24 fakt jo? mam jeste slunicko test zkusim asi zitra rano jsem zvedava na ten negativni test.dnes mi vse smrdi to je hruza byka jsem na nehtech a citila nejakou omacku z ryzi az se mi udelalo nevolno a ted jsem si dala housku s debrecinkou a citila jak je asi spatna ale mela platnost.jsem asi divna…😀 😀 😀 😀 udelala jsem odpooedne ten s nejakou cervenou teckou ale test je v poradku nic mu neni tak nevim proc tam je
@Anonymní píše:
@Lilypad24 fakt jo? mam jeste slunicko test zkusim asi zitra rano jsem zvedava na ten negativni test.dnes mi vse smrdi to je hruza byka jsem na nehtech a citila nejakou omacku z ryzi az se mi udelalo nevolno a ted jsem si dala housku s debrecinkou a citila jak je asi spatna ale mela platnost.jsem asi divna…😀 😀 😀 😀 udelala jsem odpooedne ten s nejakou cervenou teckou ale test je v poradku nic mu neni tak nevim proc tam je
Jeste jedna fotka
Já po rozkliknuti něco slaného vidím.
Resim teď něco podobného. Odpoledne jsem zkoušela test a nevím, jestli je to falešné nebo ostatní nic nevidí…V pondělí zkusim druhý z balení.
@Anonymní píše:
Resim teď něco podobného. Odpoledne jsem zkoušela test a nevím, jestli je to falešné nebo ostatní nic nevidí…V pondělí zkusim druhý z balení.
Take u tebe vidim zkus jiny test jinou znacku a uvidis ze je tam krasny duch.kdy mas mit ms
@Anonymní píše:
Take u tebe vidim zkus jiny test jinou znacku a uvidis ze je tam krasny duch.kdy mas mit ms
Teď to mám hodně nepravidelné 28-31, dneska jsem 27DC, tak uvidíme co z toho bude.
Ty budeš další zkoušet kdy?
@Anonymní píše:
Teď to mám hodně nepravidelné 28-31, dneska jsem 27DC, tak uvidíme co z toho bude.
Ty budeš další zkoušet kdy?
A kdy budes zkouset ty? ja zkusim rano posoedni test co mam slunicko mam test tak uvidime ze bud bude negativni nebo prijde ta mrcha no nic jineho z toho asi nebude.😀 😀
@Anonymní píše:
Tak ja mam slunicko negativni takze nic dnes 1 den zpozdeni.ms dorazi coby dub jen me tlaci tak nejak divne bricho.
Tak test asi po 10minutach asi jen ryska no jako vzdy. Vidite neco?
Ahoj holky mám 10 dni zpoždění a Mss nikde a furt mě pobolívá pod bříškuu jako bych to měla dostat sex jsme měli 1. 7. A 6.7 a msss jsem měla dostat 10 a nic snažíme jde o miminko už 2 roky ![]()
Ahoj prosim dnes mam termin ms bricho me divne poboliva vcera jsem zkusila ten samy test a byl negativni uplne ani duch tak jsem zkusila z ranni moci a mozna vidim ducha minuka ms byla opozdena o 8 dni takze ovu se musela posunout nevim presne kdy. Je to spatne videt asi.