Tt v den očekávané ms duch?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.21 09:44

tt v den ocekavane ms duch?

Ahoj prosim dnes mam termin ms bricho me divne poboliva vcera jsem zkusila ten samy test a byl negativni uplne ani duch tak jsem zkusila z ranni moci a mozna vidim ducha minuka ms byla opozdena o 8 dni takze ovu se musela posunout nevim presne kdy. Je to spatne videt asi. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
17.7.21 09:50

Ja vidím jen negativní testy, ani když to zvětším a dám jas na max nevidím vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
17.7.21 10:18

Pokud jsi měla ovulaci posunutou udělej si další test třeba za týden. Já jsem to tak měla a ani 2 dny po vynechání jsem neměla test pozitivní. Ten přišel až asi 8 dní po vynechané MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 11:43

Nevím já taky nic nevidím ale těžko říct asi zkusit za pár dní znovu udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.7.21 13:07

Já teda vidím ducha a nemusím se uplně extra snažit, abych ho zahlídla. Něco se tam skutečně rýsuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.21 18:08

@Lilypad24 fakt jo? mam jeste slunicko test zkusim asi zitra rano jsem zvedava na ten negativni test.dnes mi vse smrdi to je hruza byka jsem na nehtech a citila nejakou omacku z ryzi az se mi udelalo nevolno a ted jsem si dala housku s debrecinkou a citila jak je asi spatna ale mela platnost.jsem asi divna…😀 😀 😀 😀 udelala jsem odpooedne ten s nejakou cervenou teckou ale test je v poradku nic mu neni tak nevim proc tam je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 18:10
@Anonymní píše:
@Lilypad24 fakt jo? mam jeste slunicko test zkusim asi zitra rano jsem zvedava na ten negativni test.dnes mi vse smrdi to je hruza byka jsem na nehtech a citila nejakou omacku z ryzi az se mi udelalo nevolno a ted jsem si dala housku s debrecinkou a citila jak je asi spatna ale mela platnost.jsem asi divna…😀 😀 😀 😀 udelala jsem odpooedne ten s nejakou cervenou teckou ale test je v poradku nic mu neni tak nevim proc tam je

Jeste jedna fotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 19:12

Já po rozkliknuti něco slaného vidím.
Resim teď něco podobného. Odpoledne jsem zkoušela test a nevím, jestli je to falešné nebo ostatní nic nevidí…V pondělí zkusim druhý z balení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 19:35
@Anonymní píše:
Resim teď něco podobného. Odpoledne jsem zkoušela test a nevím, jestli je to falešné nebo ostatní nic nevidí…V pondělí zkusim druhý z balení.

Take u tebe vidim zkus jiny test jinou znacku a uvidis ze je tam krasny duch.kdy mas mit ms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 19:57
@Anonymní píše:
Take u tebe vidim zkus jiny test jinou znacku a uvidis ze je tam krasny duch.kdy mas mit ms

Teď to mám hodně nepravidelné 28-31, dneska jsem 27DC, tak uvidíme co z toho bude.
Ty budeš další zkoušet kdy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 20:00
@Anonymní píše:
Teď to mám hodně nepravidelné 28-31, dneska jsem 27DC, tak uvidíme co z toho bude.
Ty budeš další zkoušet kdy?

A kdy budes zkouset ty? ja zkusim rano posoedni test co mam slunicko mam test tak uvidime ze bud bude negativni nebo prijde ta mrcha no nic jineho z toho asi nebude.😀 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.21 07:52
@Anonymní píše:

Tak ja mam slunicko negativni takze nic dnes 1 den zpozdeni.ms dorazi coby dub jen me tlaci tak nejak divne bricho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.21 08:44

Tak test asi po 10minutach asi jen ryska no jako vzdy. Vidite neco?

• Citovat
  • Upravit
2
18.7.21 22:22

Ahoj holky mám 10 dni zpoždění a Mss nikde a furt mě pobolívá pod bříškuu jako bych to měla dostat sex jsme měli 1. 7. A 6.7 a msss jsem měla dostat 10 a nic snažíme jde o miminko už 2 roky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.21 07:29

@Elisabett ahoj a zkousela jsi nekdy test?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex