Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
Mám dotaz nebo spíš dilema
Včera jsem si dělala jeden test a vyšel hodně slabě ale pozitivní dělala jsem ho ráno, dnes jsem zkoušela druhý a vyšel negativní. Nevím co teď moc dělat. Přemýšlím jestli to není že to třeba není ranní moc nebo něco takového.
Děkuji moc ❤️️❤️️
@AnEtMalik Pokud byl prvni slaby s druhy negativni, tipuji, ze i treti bude negativni ![]()
Mne jednou jeden vysel pozitivni. Ale dalnice. Byla jsem tehdy 3 mesice po porodu. Dalsi absolutne negativni, treti taky. U doktora krev nagativni. Takze asi vadny test. Zkus otestovat znovu treba za 2 dny.
@AnEtMalik napadl tě třetí test? Těhotenské testy stojí pár korun a jsou ke koupení i v drogerii. Pokud vyjde pozitivně (v letáku si přečti, kdy je ideální testovat), tak se objednej na gynekologii.
@Trojlístek třetí mám v plánu za delší dobu max tak týden ne hned
Test dělej vždycky ráno z první moči a stejnou značku.
Samozřejmě mohl být negativní proto, že je moč méně koncentrovaná.
Proč hned vadný TEST?
Jinak test se dělá z ranní noci takže pokud si hondelala odpoledne tak se nemusí nic ukázat… zkus další hlavně dělej vždycky stejný a citlivost 10 a z ranní moči
Ahojky chtěla bych se s vámi poradit.. Před týdnem jsem si udělala teh. Test a na testu byl opravdu moc slabý duch.. Pak po dvou dnech cca jsem si udělala další test a byl negativní.. Rozhodla jsem se ale že si udělám ještě jeden test a ten jsem si udělala včera a je tam vidět slabá čárka.. Co si o tom myslíte vy? Může to být falešný pozit. Test??
Ahoj holky, jsem tu novacek, takze jeste moc nevim, jak to tu chodi, nicmene jsem se chtela zeptat na vase zkusenosti. Delala jsem si rano test, Pepino a vysel mi podle navodu negativne. Docetla jsem se v nekterych prispevcich, ze existuje duch.. znamena to, ze je tam pprad moznost, ze byvh mohla byt tehotna? Je tam viditelna slabsi carka, ale v navodu pisou, ze pokud neni tmava, tak je to urcite negativni..foto prikladam. Mate nekdo zkusenost, ze by se z toho mohlo vyklubat v pozdejsim testu tehu?
pred ca mesicem jsem u stejneho testu mela jen jednu carku.. dekuju ![]()
@Jessica831 Měla jsem úplně stejnou slabou čárku a bylo to těhotenství.
@Luciiik13 píše:
@Jessica831 Měla jsem úplně stejnou slabou čárku a bylo to těhotenství.
vazne? Ja mela MS pred 11ti dny, tak jsem z toho cela zmatena, ze by to vazne mohlo byt tehotenstvi.. obzvlast, kdyz na navodu pisou, ze slabsi carka znamena negativni vysledek.