Těhotenský test 4 dny před MS

Anonymní
14.7.21 18:29

Těhotenský test 4 dny před MS.

Ahoj holky, obracím se na vás s prosbou. Jsem 10DPO, 24 den cyklu a mám 4 dny do menstruace, dnes odpoledne jsem si dělala TT a byl negativní, ani náznak ducha. (já vím, testovat bych měla až po vynechání MS, ale vzhledem k tomu, že se s přítelem snažíme už několik měsíců, mi to nedalo. Navíc všude čtu a poslouchám, jak skoro každé holčině 5 dní před menstruací vyšel alespoň duch, tak jsem to chtěla zkusit. Navíc dalším důvodem je, že už 5 dní chodím minimalně 2× za hodinu čůrat, palí mě žáha, cítím bolest v podbřišku (tu jsem nikdy před MS neměla) a jsem hodně nafouklá. A tak se ptám, zda jste také měla některá před MS negativní TT a třeba v den, kdy by měla přijít MS už byly na testu // čárky?

Děkuji za odpověď a omlouvám se za tak dlouhý dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
14.7.21 18:33

Ne. Testovala jsem se, až k tomu byl důvod. Čůrání jak koroptev a nafouklé břicho může být začínající zánět močáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
14.7.21 19:04

Nevím, co kde čteš, ale rekapitulace:

1. dělat test 4 dny před MS je blbost,
  2. příznaky jsou vyvolané hCG. Test reaguje na hCG. Není hCG, „příznaky“ jsou vsugerované nebo způsobené čímkoliv jiným,
  3. občas se někomu něco sotva znatelného 4 dny před MS ukáže, půlka takových stejně s tou MS končí,
  4. většinou se neukáže nic a neznamená to ani, žes těhotná, ani, že těhotná nejsi,
  5. testy mají návod. Aby mohly fungovat, je třeba je dle toho návodu používat. Pokud se v návodu tvého testu píše, že lze testovat 4 dny před MS, moc se omlouvám za předchozí slova,
  6. snažením „už“ několik měsíců se neomlouvej, „už“ několik měsíců je naprosto normální doba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
14.7.21 19:23

Kdyby ty příznaky byly od těhotenství vysel by ti pozitivní test. Test dělej až vynecha ms. Jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.7.21 19:38

Počkej jeste ty 4 dny, stejně ti nic jiného nezbyva. Me se ukazala hezka carka az 18dpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 20:35

@ugluk Děkuji za odpověď. A ano, v návodu píšou, že je možné test provádět již 5 dní před MS. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.21 20:36

@Nikca7 Děkuji:), vyčkám, zda menstruace v neděli dorazí a pokud ne, v pondělí udělám testík.

• Citovat
  • Upravit
68930
14.7.21 21:10
@Anonymní píše:
@ugluk Děkuji za odpověď. A ano, v návodu píšou, že je možné test provádět již 5 dní před MS. :)

Tak jo, chtěj prodat :-D Otázka je, co tam těch 5 dní před MS ukáže :lol: Ono prakticky se na něj dá čůrat i 5 dní po MS, že :mrgreen: Pokud si dobře pamatuju, tak 8. den po ovulaci má detekovatelné hCG cca 5 % těhotných, tudíž negativní test bude mít v ten den 95 % těhotných a 100 % netěhotných. O dva dny později to bude nepatrně lepší. Ostatní body platí stále ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9697
14.7.21 21:15

Je pochopitelné, že jsi netrpělivá. Ale stejně zkušenosti jiných jsou k ničemu. Někdo má viditelnou čárku už pár dní před MS, někdo třeba až pár dní po vynechání. Vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 21:25

@Jahru Děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
6061
14.7.21 21:26

To, že už 5 dní chodíš minimálně 2× za hodinu čůrat, není známka těhotenství.
Jakékoliv těhotenské příznaky přicházejí až PO vynechání ms.
Nezbývá ti nic jiného než čekat. A když se přestaneš pozorovat a něco na sobě hledat, bude to čekání snadnější :kytka:
Testni znovu za 4 dny, a když bude zase sněhobílo, počítej s ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 22:46

@Whitedog Já měla příznaky už před vynecháním, začaly mě hrozně bolet bradavky a později i prsa a poté se přidala neskutečná únava, že jsem byla schopná usnout i za chůze. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6061
15.7.21 08:53
@Anonymní píše:
@Whitedog Já měla příznaky už před vynecháním, začaly mě hrozně bolet bradavky a později i prsa a poté se přidala neskutečná únava, že jsem byla schopná usnout i za chůze. :nevim:

To možné je, při dostatečně vysoké hladině hCG. Ale mít jakékoliv příznaky 5 dní po ovulaci možné není - v té době se totiž embryo teprve dostává do dělohy a hormon hCG ještě není produkován…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.7.21 22:00

Já musím napsat svou zkušenost když by mě to někdo řekl před pár lety tak bych mu moc nevěřila… vždycky jsme četla příznaky můžeš mít až po pozitivním testu…
No musím říct že tak to bylo u prvního tehu ale u druhého ne…
Už pár dní po ovulaci jsme měla příznaky jak blázen… A to jsme si opravdu nic nevsugerovala…
Bylo mě strašně špatně každou noc, pak se přidalo břicho, prsa říkala jsme si že jsme blázen že to není možné že mám nějaké silné PMS udělala jsme si test proto že přece jen když mam příznaky byly by // ( ale byla jsme tak 5-6 dpo) ale ovulaci jsme neměla nijak ověřenou jen jsme to brala podle bolesti atd takže jsem si říkala že jsem se asi spletla..
Každopádně udělala jsme si test a sněhobílo…
Příznaky se pořád stupnovali a kámoška ať si udělám test říkala jsme ji že je to zbytečné a tam dálnice jak blázen 11 dpo cca.

Nicméně 10 dpi nemusíš mít pozitivní test záleží kdy došlo k uhnizdeni je tam několik dní rozpětí.
U vidíš za pár dní udělej test znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.7.21 22:02

@Whitedog ale je to možné já to tak měla u druhého těhotenství.. holky mi tenkrát říkali že nějaké příznaky nemusí být z HCG ale jak se uhnizduje tak vylučuje nějaký hormon..
Tenkrát jsme si taky říkala že jsem snad padla na hlavu ale příznaky mi zůstali a akorát se to stupnovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí