Kdy udělat ovulační test?

Anonymní
13.7.21 16:04

ovulacni test 4 dny pred ms

Zdravim prosim snazime se o mimi nyni 2 mesic zkousim ovu testy ale ted jsem to nejak flakalaod vcera mam bolesti v podbrisku ale napadlo me udelat ovu test viz foto dnes mam 4 dny do ms a cykly jsou 29az 35 dni takze ovu asi uz byla nebim vubec zda byla nebo ted bude.co myslite o testu? asi bude ne kdyz test je takovy kdyz jsem testovala par dni zpet tak carka byla slaba.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
13.7.21 16:12

Je to ovulační nebo těhotenský test?

• Citovat
  • Upravit
19606
13.7.21 16:25
@Anonymní píše:
Zdravim prosim snazime se o mimi nyni 2 mesic zkousim ovu testy ale ted jsem to nejak flakalaod vcera mam bolesti v podbrisku ale napadlo me udelat ovu test viz foto dnes mam 4 dny do ms a cykly jsou 29az 35 dni takze ovu asi uz byla nebim vubec zda byla nebo ted bude.co myslite o testu? asi bude ne kdyz test je takovy kdyz jsem testovala par dni zpet tak carka byla slaba.

Zkus těhotenský test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.21 16:28

@Janli je to ovulacni a tehotensky jsem zkousela plastovy pred hodinou a je negativni

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.7.21 16:35
@Anonymní píše:
@Janli je to ovulacni a tehotensky jsem zkousela plastovy pred hodinou a je negativni

Dvě čárky různé intenzity jsem měla na ovulačních testech celý cyklus. Jeden test nic neříká, musíš je dělat několik dní po sobe, aby měli nějakou vypovídací hodnotu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex