Tt v den očekávané ms duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
19.7.21 08:52
@Elisabett píše:
Ahoj holky mám 10 dni zpoždění a Mss nikde a furt mě pobolívá pod bříškuu jako bych to měla dostat sex jsme měli 1. 7. A 6.7 a msss jsem měla dostat 10 a nic snažíme jde o miminko už 2 roky :?

Tak proč neuděláš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.7.21 08:20

@Skaiqy test negativní a doktorka má dovolenou tak jesli to není cistaa když jsem to nedostala já už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.7.21 18:01

Přidám se s dovolením do diskuze ať nemusím zakládat novou. Prosím jak ten test vidíte vy? Vidíte ducha? Jsem z toho hrozné nesva nevim jestli si to jen namlouvam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 18:59
@Simccas píše:
Přidám se s dovolením do diskuze ať nemusím zakládat novou. Prosím jak ten test vidíte vy? Vidíte ducha? Jsem z toho hrozné nesva nevim jestli si to jen namlouvam :lol:

Neco vidim kdy mas mit ms

• Citovat
  • Upravit
8
20.7.21 19:02

Mám dneska 9dni zpoždění, 10min po přidání fotky tady do skupiny jsem zahledla na toaletaku krev (zkusila jsem ho dat hlouběji, tak většinou zjistím hodku predtim jestli to přijde :D ) no a teď už jen slabé hnědé spineni a žádná krev, nechápu vůbec co to.. zkusím test zítra rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 19:14
@Simccas píše:
Mám dneska 9dni zpoždění, 10min po přidání fotky tady do skupiny jsem zahledla na toaletaku krev (zkusila jsem ho dat hlouběji, tak většinou zjistím hodku predtim jestli to přijde :D ) no a teď už jen slabé hnědé spineni a žádná krev, nechápu vůbec co to.. zkusím test zítra rano

Co jsi dala hloubeji ten test do pi? jestli mas jeste test udelej obycejny papirek ale 9 dni zpozdeni je hodne

• Citovat
  • Upravit
8
20.7.21 19:18

Nee :lol: toaletak :lol:
Jojo mám, zkusím papírový
Tak mi přijde ze 9dni zpoždění je hodně na takového dušika, ze už by jinak šly videt dvě čárky. Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 19:58

@Simccas zkus jestli mas paoirek za to nic nedas. drzim palecky a chci foto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
21.7.21 08:00

Dobre rano, tak podávám hlášení ze jsem na testu nic nenašla, po chvíli zahledla ducha ale spis nevim jestli jsem si to nevykoukala😂tady na fotce jsem ho taky matně zpozorovala, po ms ani po spineni není ani stopy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.21 08:20
@Simccas píše:
Dobre rano, tak podávám hlášení ze jsem na testu nic nenašla, po chvíli zahledla ducha ale spis nevim jestli jsem si to nevykoukala😂tady na fotce jsem ho taky matně zpozorovala, po ms ani po spineni není ani stopy 8o

dobre rano noo mozna neco malinko vidim co je to za test? ale je fakt ze pri tak velkem zoozdeni uz by byla dalnice d5 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
21.7.21 08:24

Tento😀
No praaave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.7.21 08:29

@Simccas tento je naprd když jsem zkoušela víc testů tak tento mi vyšel na nic ale pokud si neměla posunutou ovulaci tak už by tam bylo vidět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.21 08:33

@Simccas zkus jeste jinou znacku nebo pockat testnout a jit pro injekci jinak asi bihuzel to vidim ze nejsi tehu jako ja

• Citovat
  • Upravit
8
21.7.21 08:33

No mám v planu zítra zkusit zase ten, který jsem tu davala jako první a uvidime. Jdu do posledního ročníku VŠ takže kdyby se to nevyšlo tak mi to nevadi 😀
Ta ovulace je možná, nehlidam to ani si to nezapisuju řídím se podle menstruačního kalendáře který není úplně 100%, tak si jista vůbec nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.7.21 07:52

Tak dnešní test
Začala čárka sílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...