Mám duchy na mamatestech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
27.7.21 13:59

Nakonec to byl opravdu falešný poplach. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.25 12:41

Mama test slabá čárka

Dobrý den,

Mám otázku.
Dvakrát po sobě vždy jiný den mi vyšla na mama testu slabá čárka, ale ukázala se hned jak se test vybarvoval. Proto bych poprosila o názor. Slyšela jsem, že tyto typy testů dělají falešné druhé čárky, ale přijde mi divné, že by je dělaly ihned co se test vybarvuje, sice je slabá, ale je tam. Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.10.25 12:53

@Aa759 Zdravím :) Je hezky růžová, nevypadá falešně. Zkus zopakovat zítra/pozítří, měla by být zas o něco silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.25 13:01

@Simone K děkuji za názor. ;) test jsem dělala včera dopoledne (kolem 11:00) a dnes ráno z první moči jsem zkoušela další a znova to samé: hned co jsem test ponořila se začala objevovat čárka, ale po uplynutí 2-3 minut už nebyla tak viditelná jako když se test “načítal”
Jsem z toho jen zmatená a nevím co si o tom myslet, když čtu recenze na tenhle typ testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.10.25 18:08
@Aa759 píše: Více

Ahoj, ideální je testovat ráno z ranní moči každé dva dny stejnou značkou testu. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.25 18:54

@Ranni.Vecere Děkuji za tip. :palec:
Zkusím znova otestovat v pátek ráno.
Vrtá mi celý den hlavou, jestli je možné těhotenství, když hned jak jsme ponořila testovací proužek, tak se ukázala druhá čárka (slabá), ale pak lehce zmizela a přišlo mi to spíše jako duch :roll: Tak uvidíme v pátek, ale děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.10.25 09:52

Ahoj, tak se ozývám s dnešními testy.
Jsem z toho trochu zmatená, protože se zase opakuje to samé. Test ponořím do vzorku a hned se začne ukazovat druhá čárka, po uschnutí je viditelná jen když se podívám blíž :think: budu spíš počítat, že je negativní, protože by spíš čárka sílila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.10.25 09:53

Zapomněla jsem přidat fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.10.25 12:04
@Aa759 píše: Více

Ja tam neco vidim, ale nechapu, ze to mas jinak. Mne mama test jak nabiha, tak ukaze jen tu silnou carku, a az za chvili nabehne ta druha. Kolik ze jsi DPO? Mozna jen moc brzy no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.10.25 13:10

@Carolinka91 no já jsem na konci minulého měsíce vysadila antikoncepci a je dost možné, že jsem měla ovulaci dříve, takže DPO nevím :nevim: právě tomu moc nerozumím, neřeknu kdyby se to stalo u jednoho testu, ale opravdu všechny 4 co jsem dělala, tak začala hned nabíhat první čárka a pak klasicky druhá.
Ale čárka nesílí, takže jsem z toho jen zmatená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
24.10.25 14:37

Je tu několik diskusí z posledních týdnů (a i starších), že Mamatesty šly kvalitou hrozně dolů a dělají falešné duchy. Nejlepší je jedna, co byla založená teď v týdnu, kde jedna uživatelka vyfotila dva proužky z toho samého balení, na jednom má jasnou čárku a druhý bílý. Ten s tou čárkou by se dal považovat za možná vadný podle vzhledu, ale měla ještě jeden Mamatest o kousek starší a na tom byla vidět slabá čárka. Takže 3 Mamatesty z krátké doby a každý jiný výsledek. :nevim:

Pokud čárka nesílí a jsou to Mamatesty, brala bych to spíš jako negativní výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
24.10.25 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.25 08:14

Upgrade

Ahoj Holky. Dnes ráno jsem si udělala test znova, protože jsem měla večer asi 4 opravdu živé dny a ráno mi bylo lehce nevolno.
A testy vyšly takhle 1. Je ten starý a 2. Dnes ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital