Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to jako ty i když s jinou antikoncepci. Motanice, špatně, divně, úzkosti hrozny, nespavost, průjem, Dr mi řekla, ať to beru v jinou dobu, tak místo rána jsem tabletu užívala s obědem, po dvou měsících ty stavy začaly mizet, i když špatně spaní přetrvávalo a také jsem měla zvýšený puls. Prý se tělo srovnává puk roku s tou ancou, takže krvácení a různé špinění mimo by nemělo nic znamenat. A také co to může narušit je třeba viróza apod.
@Desgreze to jsem zkoušela taky, já jsem to naopak brala večer a pak vc noci mi bylo špatně tak jsem to brala rychleji, a ono to je asi jedno vždy po pauze to bylo stejne peklo. teď spanek uz mam v pohode, spis se bojim co je to spineni, asi si zitra udelam test, vim ze ha je nejspolehlivejsi antikoncepce ale asi jsem se uz precetla tech clanku kde nejake zeny otehotnely i kdyz braly ha pravidelne, bez antibiotik, bez zvraceni..
Pokud nezvracis a beprujmujes k tomu, tak si myslím, že těhotná určitě nebudeš. Bude to v pořádku. Prostě první měsíce brání to špinění být může.
Beru 4 měsíc ha jeanine, na začatku jsem zvracela jednou, měla problemy se spaním, motani hlavy, teď mám hrozně depresivní nálady a úzkosti-citim se ne svá a nemuzu se ovladat, rozbrecim se z uplne kazde blbosti..ale nikdy jsem nekrvacela mimo pauzu, a teď po styku jsem na toaleťaku měla par kapek jasne krve, pak hnědy vytok ted ruzovy, 2 den uz. je to ok? (dnes mam 15 den cyklu)bojim se ze to muze byt implantacni krvaceni, tabletku jsem nikdy nezapomela..i tak ha neni 100% ochrana tak mam stres. jinak doberu platičko a s ha planuju skoncit, doktro mi doporučil Drovelis že je to šetrná ha ale co tak čtu overall všechny holky to nedoporučuji antikoncepci a že je nejlepsi jo vubec nezacinat brat..